Intenza hanteert een energiegevende aanpak van de training waarbij hun USP zit op de realisatiekracht. Je wordt op een stimulerende manier in de actiestand gezet om van daaruit te ervaren dat...Intenza hanteert een energiegevende aanpak van de training waarbij hun USP zit op de realisatiekracht. Je wordt op een stimulerende manier in de actiestand gezet om van daaruit te ervaren dat acquireren niet "eng" is maar juist fun. En Petra is een inspirerende professional waardoor iedere bijeenkomst een feestje is.
T De Laat
Als overheidsorganisatie in een commerciële setting is erg verrassend en inspirerend. Veel technieken ontvangen en daarmee aan de slag gegaan met een goed resultaat. Als team zijn we erg...Als overheidsorganisatie in een commerciële setting is erg verrassend en inspirerend. Veel technieken ontvangen en daarmee aan de slag gegaan met een goed resultaat. Als team zijn we erg tevreden over deze training en is zeker aanbevolen.
Richard Dingemans
Nadat ik deze training zelf heb gedaan, lukte het me om veel vaker om klanten mee te krijgen in mijn voorstellen. Dit lukt bij grote en kleine klanten en grote en kleine opdrachten. De training...Nadat ik deze training zelf heb gedaan, lukte het me om veel vaker om klanten mee te krijgen in mijn voorstellen. Dit lukt bij grote en kleine klanten en grote en kleine opdrachten. De training wordt sindsdien gegeven aan veel van mijn medewerkers.
Vera Vercoulen
De training van Ruud heeft mij enorm doen groeien als adviseur. De reden hiervoor is dat ik al ruim 10 jaar in het vak zit en echt nieuwe inzichten heb gekregen hoe je een andere insteek kan geven...De training van Ruud heeft mij enorm doen groeien als adviseur. De reden hiervoor is dat ik al ruim 10 jaar in het vak zit en echt nieuwe inzichten heb gekregen hoe je een andere insteek kan geven in een klant gesprek en zo vrijwel alle facetten raakt. Ik gebruik de technieken die ik heb geleerd tijdens mijn training met Ruud dagelijks en het is zo'n routine geworden dat het helemaal eigen is. Kortom, ben gegroeid en zekerder geworden als adviseur onlangs mijn jaren lange ervaring toch heel veel nieuwe dingen mogen leren.
Koen A. Stam
Als jonge ondernemer vond ik alle persoonlijke contacturen over ''Presenteren met impact'' zeer waardevol. Tijdens de contacturen behandelde we strategieën, het praktisch oefenen en gaf Marc...Als jonge ondernemer vond ik alle persoonlijke contacturen over ''Presenteren met impact'' zeer waardevol. Tijdens de contacturen behandelde we strategieën, het praktisch oefenen en gaf Marc handige feedback die ik direct kon toepassen. Ondanks de samenwerking voor nu erop zit, twijfel ik niet dat ik nog enorm veel kan leren van deze man!
Bas Pape
Op het moment dat ik bij Xenos ben gestart heb ik het programma van de 80 dagen reis mogen doorlopen. Met humor, interactie en voornamelijk doen heeft Freek de winkelmanagers met veel tips en tools...Op het moment dat ik bij Xenos ben gestart heb ik het programma van de 80 dagen reis mogen doorlopen. Met humor, interactie en voornamelijk doen heeft Freek de winkelmanagers met veel tips en tools hun droomreis laten maken in een nieuwe winkel. Freek heeft mij persoonlijk de afgelopen maanden enorm geïnspireerd, begeleid en geholpen zodat ik de 80 dagenreis op dit moment met veel passie en plezier zelf geef aan de winkelmanagers van Xenos!
Geke Wijnberger
De afgelopen maanden heb ik via Intenza de training; de 80 dagen reis van Xenos mee mogen maken, dit heb ik als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij opnieuw bewust gemaakt van mijn rol als...De afgelopen maanden heb ik via Intenza de training; de 80 dagen reis van Xenos mee mogen maken, dit heb ik als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij opnieuw bewust gemaakt van mijn rol als regiomanager, het voorbeeld dat ik ben voor mijn winkelmanagers. De trainingen waren altijd weer verrassend, met humor gebracht én met een duidelijke boodschap. Nu mag ik deze trainingen geven aan mijn winkelmanagers en hun teams!
Henk Jan Santing
De gegeven training was een goede invulling/ aanvulling voor onze winkelmanagers. De manier waarop de training werd gegeven was enthousiast(met veel humor) en "on the spot" voor onze medewerkers....De gegeven training was een goede invulling/ aanvulling voor onze winkelmanagers. De manier waarop de training werd gegeven was enthousiast(met veel humor) en "on the spot" voor onze medewerkers. Ikzelf heb ook veel geleerd tijdens deze trainingen.
William Korstanje
Met Mario een sales realisatie programma opgezet voor vestigingsmanagement van een uitzendorganisatie. Uitstekende praktijkgerichte en inspirerende training, waarbij het management als leider bouwt...Met Mario een sales realisatie programma opgezet voor vestigingsmanagement van een uitzendorganisatie. Uitstekende praktijkgerichte en inspirerende training, waarbij het management als leider bouwt aan de ontwikkeling van zijn medewerkers. Mooi voorbeeld van realisatiemanagement wat werkt!
Michiel Maassen
We hebben Mario gevraagd om op onze lokatie onze medewerkers handvatten aan te reiken die ze in hun verdere loopbaan kunnen gebruiken. Mario speelde goed in op onze, toch wel, complexe situatie en...We hebben Mario gevraagd om op onze lokatie onze medewerkers handvatten aan te reiken die ze in hun verdere loopbaan kunnen gebruiken. Mario speelde goed in op onze, toch wel, complexe situatie en wist de juiste toon te gebruiken. En dat was exact waarom ik Mario heb benaderd om onze medewerkers die boost of steuntje in de rug te geven waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Voor ons geslaagd!