Mario is heel enthousiast, brengt het goed, heeft goede voorbeelden en motiveert de deelnemers. Deelnemers die ervoor open staan en de tijd hebben om dit op te pakken hebben hier echt profijt bij.
Peter Hoekstra
De training heeft me echt geholpen in het beter en planmatig bedienen van mijn klanten. Een zeer praktische training waarbij we veel geoefend hebben op eigen cases. Dat vond ik heel fijn en kon het...De training heeft me echt geholpen in het beter en planmatig bedienen van mijn klanten. Een zeer praktische training waarbij we veel geoefend hebben op eigen cases. Dat vond ik heel fijn en kon het daardoor meteen toepassen bij met eigen relaties.
Thijs
De sales training was echt super. Veel van geleerd!
Daan
Acquisitie is ontzettend belangrijk om te doen, maar ik vind het niet altijd makkelijk. De training van Intenza heeft mij geholpen om een grotere conversie te behalen, waardoor het een stuk leuker...Acquisitie is ontzettend belangrijk om te doen, maar ik vind het niet altijd makkelijk. De training van Intenza heeft mij geholpen om een grotere conversie te behalen, waardoor het een stuk leuker wordt om te doen! Dank voor de nuttige handvatten en tools die jullie mij aangereikt hebben!
Anna
Intenza heeft ons geholpen om op een pragmatische manier resultaat te bereiken. Waarbij maximaal gebruik werd gemaakt van hoe gedrag werkt. Super fijne samenwerking met enthousiaste trainers.
Fijne samenwerking & doelgericht.
Zeer praktisch, persoonlijk, inhoudelijk sterk en met humor. Zo ervaar ik de samenwerking met Intenza. Een prettige partij om mee te werken en ik maak nog elke dag gebruik van de tips die ik heb...Zeer praktisch, persoonlijk, inhoudelijk sterk en met humor. Zo ervaar ik de samenwerking met Intenza. Een prettige partij om mee te werken en ik maak nog elke dag gebruik van de tips die ik heb gekregen! Als ik me wil verdiepen kom ik zeker nog eens bij ze terug.
John
Hele praktische training vanuit mijn eigen praktijk. Door de verschillende sales aanpakken behaal ik nu beter commercieel resultaat. Ik weet nu hoe ik vooraf in het salestraject al het verschil kan...Hele praktische training vanuit mijn eigen praktijk. Door de verschillende sales aanpakken behaal ik nu beter commercieel resultaat. Ik weet nu hoe ik vooraf in het salestraject al het verschil kan maken!
Commercieel Directeur
Intenza heeft mij inzicht gegeven hoeveel impact ik dagelijks zelf kan maken om meer regie te zetten op het salesgedrag van mijn team. Hierdoor doorzie ik beter welke dagelijkse activiteiten ik zelf...Intenza heeft mij inzicht gegeven hoeveel impact ik dagelijks zelf kan maken om meer regie te zetten op het salesgedrag van mijn team. Hierdoor doorzie ik beter welke dagelijkse activiteiten ik zelf kan toepassen om onze gewenste sales doelstellingen te realiseren. Daarnaast heb ik er ook dagelijks meer plezier in.
Harry Sanders
Zeer veel praktische handvatten gekregen om toe te passen bij mijn klanten en prospects. De eerste resultaten zijn al binnen. Zeker een aanrader om meer impact te maken in het verkoopproces.