Danielle Beltman

Zojuist de sleuteloverdracht gedaan van de huurwoning voor mijn zoon en schoondochter. Allebei jong en starters op de arbeidsmarkt, dus in een lastige positie om een woning te vinden. Met hulp,... Zojuist de sleuteloverdracht gedaan van de huurwoning voor mijn zoon en schoondochter. Allebei jong en starters op de arbeidsmarkt, dus in een lastige positie om een woning te vinden. Met hulp, welwillendheid en de nodige gunfactor heeft Interimmo bemiddeld bij de verhuurder. Ik ben ze dankbaar voor hun deskundige hulp en het begrip voor de situatie. Komende zomer zal ik zelf mijn huis te koop aanbieden en dan zal ik zeker als 1e naar Interimmo stappen!

Joop van den Beucken

Inter Immo gaf een professionele beoordeling van de woning en goede tips om het snel verhuurd te krijgen. De begeleiding in het traject vond ik echter niet erg goed, en ik kreeg de indruk dat er... Inter Immo gaf een professionele beoordeling van de woning en goede tips om het snel verhuurd te krijgen. De begeleiding in het traject vond ik echter niet erg goed, en ik kreeg de indruk dat er weinig prioriteit aan gegeven werd, omdat het een enkel appartement betrof en ik geen grote partij (lees pandjesmelker) ben. Gezien ik nooit eerder een appartement verhuurd had, heb ik gevraagd om mij op de hoogte te houden van welke stappen er gezet werden, de gemaakte keuzes en waar we stonden in het project. Helaas werd dit vrijwel onmogelijk gemaakt omdat ik geen vaste contactpersoon toegewezen kreeg. Elke keer dat ik belde en m'n naam en het betreffende appartement noemde, kreeg ik weer de vraag; 'en bent u de huurder?' Verder gaf ik aan op de hoogte te willen zijn van wanneer de sleuteloverdracht was, en er indien mogelijk bij te willen zijn. Ook dit werd zonder mijn medeweten georganiseerd en kwam mij 'toevallig' ter ore toen er gebeld werd over een vraag van de huurder. Al met al vielen vooral de communicatie en hierdoor de verhouding tussen prijs en kwaliteit mij tegen.

S. McIntyre

Het team van Inter Immo was geweldig. Ze waren professioneel, stonden altijd klaar om te helpen en ik voelde me nooit alleen tijdens een deel van het proces. Hun communicatie was ook uitstekend. Ik... Het team van Inter Immo was geweldig. Ze waren professioneel, stonden altijd klaar om te helpen en ik voelde me nooit alleen tijdens een deel van het proces. Hun communicatie was ook uitstekend. Ik vertelde hen dat ik niet zeker wist hoe het proces werkte en ze zorgden ervoor dat ze me bij elke stap hielpen - ik hoefde ze nooit te bellen, ze waren altijd drie stappen voor. Ik zou ze 100% aan iedereen aanbevelen. Bedankt team!

IJnze den Hengst

Ik verhuur mijn appartement in Amsterdam al 4 jaar via Inter Immo. Betrouwbaar, correct, zorgvuldig, en goed bereikbaar.

Michael Tromo

Al drie keer mijn apartement verhuurd via Inter Immo en altijd goed gelukt. Zeer betrouwbaar en vriendelijk.

Familie Boutia Sokhn

Inter Immo is een fijne verhuurmakelaar. Inter Immo is zeer vriendelijk en heeft ons in een korte periode goed geholpen.

Richard Duray

Top service!

L. Den Breejen

Na jaren mijn appartement in Almere via Interimmo verhuurd te hebben, heb ik afgelopen zomer besloten om de woning te verkopen. Voor mij was het geen moeilijke keuze om weer direct naar Interimmo te... Na jaren mijn appartement in Almere via Interimmo verhuurd te hebben, heb ik afgelopen zomer besloten om de woning te verkopen. Voor mij was het geen moeilijke keuze om weer direct naar Interimmo te stappen. Door de begeleiding van Paulina de Jongh is mijn appartement snel verkocht. Ik ben super tevreden over hoe alles verlopen is. Daarom een dikke 10 voor deze professionele betrouwbare Makelaardij. Ga zo door en hartelijk bedankt voor alles.

M. van Kleeff

Makelaar Paulina de Jongh van Inter Immo heb ik ervaren als iemand die doet wat ze beloofd, ter zake kundig en empatisch is. Zowel bij verhuur als verkoop.

Arthur Feijen

Zeer Goed