Pluspunten: Alles was super goed geregeld. Snelle levering, deskundig advies, mooie showroom en vriendelijk personeel. Aanrader!!!Verbeterpunten: Bestelling lever op tijd .
Pascal
Pluspunten: Goed advies en snelle levering
ALPHONS
Pluspunten: Snelle levering
Ruud
Pluspunten: Goed advies. Goede prijzen en goede levering.prima dus
anoniem
Pluspunten: Goed product en deskundig advies
Hans
Pluspunten: Het is duidelijk bij de bestelling het bedrijf houdt zich aan de afspraak voor de levering. ik zou het bedrijf zeker aanbevelen .
Thomas
Pluspunten: snel geleverd goed materiaal vriendelijk goede prijs/kwaliteit
KS
Pluspunten: Makkelijk te bestellen, duidelijke handleiding en snelle levering. Zelfs met vragen kun je snel en correct terecht.
Wilfried
Pluspunten: Prima voorlichting over het aanbrengen van de EPDM
Rien
Pluspunten: Snelle levering en beschikbaarheid van de materialen. Materiaal opgehaald i.v.m. de afwijkende lengte van daktrim, 2,5 mVerbeterpunten: Helaas kwam ik een koker met kit te kort...Pluspunten: Snelle levering en beschikbaarheid van de materialen. Materiaal opgehaald i.v.m. de afwijkende lengte van daktrim, 2,5 mVerbeterpunten: Helaas kwam ik een koker met kit te kort i.v.m. een afwijkende montage, soepel opgelost met snelle nalevering.