Pluspunten: Laagdrempelig, denken met je mee, geven goed advies
ronne
Pluspunten: Prima geholpen aan telefoon en snelle levering zoals beloofd
Gerie
Pluspunten: Snelle levering en een telefoontje wanneer het geleverd wordtVerbeterpunten: Ik heb EPDM besteld voor kilgoten. Het product moet dus stevig en tegen water kunnen. Op de doos (verpakking)...Pluspunten: Snelle levering en een telefoontje wanneer het geleverd wordtVerbeterpunten: Ik heb EPDM besteld voor kilgoten. Het product moet dus stevig en tegen water kunnen. Op de doos (verpakking) staat het tegenovergestelde. Fragilee en Keep Dry. Na een telefoontje naar jullie wordt aangegeven dat jullie dat doen omdat de bezorger dan voorzichtig met jullie pakketten omgaat. Dit is compleet onnodig voor dit product. Met dit product kun je gooien en onder water dompelen zonder dat er een beschadiging komt. Als iedereen die een pakket verstuurd dit zo gaat aangeven dan heeft Fragilee en Keep Dry helemaal geen waarde meer voor een product waarbij het wel noodzakelijk is.
Kurt
Pluspunten: Snelle en correcte afhandeling, ook bij kleinere bestellingen. Telefoontje/ingesproken bericht bij verzending. Snel antwoord op vragen.
Hans
Pluspunten: Snelle levering
Joris
Pluspunten: Snelle levertijden en goed contact wanneer het pakket verstuurd wordt..!Verbeterpunten: Niks, ga zo door..!
Jan
Pluspunten: snelle levering, betrouwbaar ,je wordt gebelt als de zending is verstuurdVerbeterpunten: geen
Elena
Pluspunten: Super snel
saskia
Pluspunten: Voorstelling en telefonische communicatie .Verbeterpunten: Wij hadden leveringsproblemen met DHL