Pluspunten: Uutstekende snelle levering, pakketten zijn meer dan compleet..Verbeterpunten: Enige wat ik miste bij het gebruik van de kleverige contactlijm zijn simpele latex handschoenen o.i.d.
mevr.Bannink
Pluspunten: snelle beantwoording van mails en tijdige levering.
remco
Pluspunten: Denken goed mee, informatief en behulpzaam richting klant.Verbeterpunten: Prijzen worden opgegeven zonder BTW na afhandeling van de order wordt de BTW gerekend. Dit geeft een verkeerde...Pluspunten: Denken goed mee, informatief en behulpzaam richting klant.Verbeterpunten: Prijzen worden opgegeven zonder BTW na afhandeling van de order wordt de BTW gerekend. Dit geeft een verkeerde prijs inschatting.
Particulier
Pluspunten: Snel en correct.Verbeterpunten: geen
Cees
Pluspunten: Goede services Duidelijke website Goede handleiding vooraf Snelle leveringVerbeterpunten: gaat zo door
Herman
Pluspunten: Nemen telefonisch contact op over de levering, dat is erg positief.
Patrick
Pluspunten: Snelle stipte levering!
Molleman
Pluspunten: Goede service waarbij klant zelfs nog koning is. In mijn geval was ik iets verzuimd te bestellen. Dit werd snel en goed geleverd.
anoniem
Pluspunten: Zijn de afspraken nagekomen.
Jaap
Pluspunten: duidelijke websiteVerbeterpunten: geen