Pluspunten: Word netjes gebeld als er onduidelijk heden zijn duidelijk en netjes snelle leveringVerbeterpunten: Gewoon zo door blijven gaan
Kok
Pluspunten: Prijs - kwaliteit verhouding is super snelle levering , ze doen wat ze belovenVerbeterpunten: geen
Jan
Pluspunten: Snelle levering goede communicatie
Herman
Pluspunten: Makkelijk te zoeken wat je wilt hebben tegen een redelijke prijs. Vlotte levering die goed te volgen is.
Mary
Pluspunten: Prima service, snelle reacties op mails, goed advies, gunstige prijzenVerbeterpunten: Voor mij geen
wim
Pluspunten: Snelle levering van goede producten en er wordt mee gedacht door het personeel.
Roland
Pluspunten: Snelle levering voldoende lijm en kit en makkelojk zelf te doen dankzij de heldere handleiding. Ook de vervoerskosten vielen mee.Verbeterpunten: Geen verbetpunten of tips
anoniem
Pluspunten: snelle levering.
Jürgen
Pluspunten: Correcte en snelle levering
Herman
Pluspunten: Zeer correcte afhandeling van de bestelling en stipte levering volgens de gemaakte afspraak. Alle materialen waren zeer degelijk verpakt.