Pluspunten: Uitleg over producten en hoe deze te verwerken zijn heel goed. Er word ook meegedacht aan de wensen van de klant. Bijvoorbeeld de afwerking van het gene dat je wilt maken. Er wordt snel...Pluspunten: Uitleg over producten en hoe deze te verwerken zijn heel goed. Er word ook meegedacht aan de wensen van de klant. Bijvoorbeeld de afwerking van het gene dat je wilt maken. Er wordt snel gereageerd wanneer je een bestelling wilt plaatsen/plaatst. Ook de levering is zeer goed. Had een dag doorgegeven wanneer ik het graag geleverd wou hebben en is dus precies op afspraak geleverd. Een dag voor de levering word nog contact opgenomen en je krijgt een mail met track&trace code en een beschrijving hoe je de producten moet bevestigen/plaatsen. Spullen waren netjes verpakt!
Dus wat mij betreft alleen maar lof! Hier kunnen veel internet bedrijven een goede les uit trekken!
Ga zo door!
Mvg uit BrabantVerbeterpunten: Verbeterpunten zijn er altijd alleen kan ik ze zo niet noemen!!!
anoniem
Pluspunten: zeer goede service en kwalieteit snelle levering