Prijs/kwaliteitsverhouding
Afhalen/bezorgen
Bereikbaarheid
Deskundig advies

J holterman schuring

Ik raad het zekers aan vriendelijk geholpen

Toelichting eindoordeel

Ok netjes debezorgening ook gewoon heel netjes alle maal

Reactie Interieurwereld:

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven. Onze verkopers en bezorgers waarderen uw positieve woorden! Graag tot ziens.

Johan

Goed advies

Reactie Interieurwereld:

Hartelijk bedankt voor uw positieve review en graag tot ziens!

M. Zwiers

Erg prettig contact, heel klantvriendelijk

Bij het bestellen van een meubel misschien ook direct het onderhoud van het meubel bespreken zodat je het onderhoudsmiddel bij levering van het meubel gelijk in huis hebt. Dat hebben wij bij het... Bij het bestellen van een meubel misschien ook direct het onderhoud van het meubel bespreken zodat je het onderhoudsmiddel bij levering van het meubel gelijk in huis hebt. Dat hebben wij bij het bestellen niet besproken. Zowel de verkoper als ik zelf hebben er niet aan gedacht. Ik moest het leer van mijn nieuwe bank namelijk direct na levering dus vóór ingebruikname behandelen met een (beschermende) lotion die ik dus nog niet in huis had. Dit advies stond in de folder welke bij de bank werd geleverd.
Iedere soort leer heeft zijn eigen soort onderhoudsmiddel dus het was voor mij wel een kleine zoektocht

Toelichting eindoordeel

Heel prettig geholpen door de verkoper

Reactie Interieurwereld:

Bedankt voor uw positieve review! Wij gaan uw verbeterpunt doorgeven aan de afdeling. Graag tot ziens!

Joop weustink

Service en klantvriendelijkheid

Reactie Interieurwereld:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een positieve review voor ons achter te laten. Graag tot ziens in onze winkel!

Douma

Vriendelijke medewerkers.
Fijne fauteuils.

Levering was in 2 keer, maar was geen ramp.

Toelichting eindoordeel

Mooie winkel,vriendelijke medewerkers, vriendelijke medewerkers van het transport en communicatie was oké.

Reactie Interieurwereld:

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Ons team is ontzettend blij met uw woorden. Graag tot ziens!

M

Vriendelijk personeel, snelle levering

Bij een verandering van de order is het fijn om daar nog een bevestiging van te ontvangen

Reactie Interieurwereld:

Bedankt voor uw positieve feedback! We waarderen uw verbeterpunt en zullen stappen ondernemen om onze communicatie te verbeteren. Graag tot ziens in onze winkel!

Familie Loman

Goede begeleiding en perfect ontwerp gemaakt door Luc van der Maarel,

Reactie Interieurwereld:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het geven van een beoordeling. Luc is blij met uw positieve woorden over zijn begeleiding en ontwerp. Graag tot ziens!

Gaby

Veel keuze.
Prachtige winkel

Toelichting eindoordeel

Alles ok. Vond wel dat 75 euro bezorgkosten veel is. Daarom zelf opgehaald.

Reactie Interieurwereld:

Bedankt voor de positieve feedback! Goed om te horen dat u heeft genoten van ons uitgebreide assortiment. Wat betreft de bezorgkosten, wij begrijpen uw reactie, maar wij kunnen hier helaas geen... Bedankt voor de positieve feedback! Goed om te horen dat u heeft genoten van ons uitgebreide assortiment. Wat betreft de bezorgkosten, wij begrijpen uw reactie, maar wij kunnen hier helaas geen verandering in aanbrengen. Graag tot ziens!

Mulder

GOED ADVIES

Alles is prima

Oke

Reactie Interieurwereld:

Bedankt voor uw positieve reactie. Ons team is ontzettend blij om te horen dat het advies goed bevallen is! Graag tot ziens.

Miny van Nieuwpoort

Vrijblijvend advies geven zonder druk om wat te kopen.
Zeer vriendelijk en de tijd nemen voor alle vragen.
Zeer nette en vriendelijke monteurs

Monteur had geen instructie gekregen voor instellen lattenbodem.
Monteur heeft het netjes opgelost.

Toelichting eindoordeel

Ga iedereen aanraden om hier een bed te kopen.

Reactie Interieurwereld:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven!