Prijs/kwaliteitsverhouding
Afhalen/bezorgen
Bereikbaarheid
Deskundig advies

A.Mettrop

Verkoopster deskundig en meedenkend. Goede service in de winkel en de bezorging aan huis.

Alles klopt zo

Topbedrijf

Reactie Interieurwereld:

Bedankt voor de vriendelijke woorden. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Tuinman

Vriendelijk personeel

Reactie Interieurwereld:

Het is fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad. Bedankt voor uw lovende woorden over ons personeel! Tot ziens in onze winkel!

willie rolink

Wij zijn heel goed geholpen

Reactie Interieurwereld:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij zijn zeer blij te horen dat onze interieuradviseurs u goed hebben geholpen.

M.Marks de Wit

Vriendelijk personeel,deskundig advies

Reactie Interieurwereld:

Bedankt voor uw vriendelijke beoordeling. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Ruud Fritschy

Kennis en service

Toelichting eindoordeel

Zeer vriendelijk en zeer goede service. Wij hadden een klacht over de gekochte stoelen en dat werd zeer coulant opgelost

Reactie Interieurwereld:

Wat fijn om uw positieve ervaring te lezen! We zijn blij dat we uw klacht over de stoelen naar uw tevredenheid hebben kunnen oplossen. Tot ziens in onze woonwinkel.

H.Post

De vriendelijkheid.

Toelichting eindoordeel

Vriendelijk en denken mee.

Reactie Interieurwereld:

Wat fijn om te lezen dat u goed geholpen bent en ons personeel vriendelijk heeft ervaren! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Muntinga

Voldoet aan verwachting

Reactie Interieurwereld:

Het is fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad. Dank u voor uw lovende beoordeling. Tot ziens in onze woonwinkel!

Nellie Brander

Groot assortiment, mooi overzichtelijk opgesteld en vriendelijk personeel. Goeie nazorg.

Toelichting eindoordeel

Een winkel om graag terug te komen.

Reactie Interieurwereld:

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Tot ziens in onze winkel!

Bulder

Goed geholpen

Prettig winkelen

Reactie Interieurwereld:

Wij zijn erg blij met uw positieve review. Dank u voor het nemen van de tijd om dit te delen. Een fijne dag gewenst!

Erna ballast

Eerder geleverd dan verwacht.

Toelichting eindoordeel

Goed geholpen in de winkel.
Er werd meegedacht.

Reactie Interieurwereld:

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat uw levering eerder dan verwacht is aangekomen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Team...