Goede service op locatie
Bereikbaarheid per telefoon
Reactie Interieurwereld:
Bedankt voor uw positieve reactie. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Team Interieurwereld van de Belt
Bereikbaarheid per telefoon
Team Interieurwereld van de Belt
Zou fijn zijn om oude meubels ook mee te nemen
Dank u wel voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. We zullen uw tip intern bespreken en kijken hoe we het kunnen verbeteren.
Nvt
Alles prima voor elkaar
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent. Tot ziens in onze woonwinkel.
Nvt
We zijn blij te horen dat u tevreden bent. Dank u wel voor uw feedback! We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Team Interieurwereld
Hartelijk dank voor uw complimenten. We stellen dit zeer op prijs. Tot ziens in onze woonwinkel!
Team Interieurwereld
Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent.
Erg tevreden!
Bedankt voor de positieve woorden. Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Team Interieurwereld
Bezorging ging enorm belabberd en is meerdere keren niet opgenomen in de logistieke planning waardoor bestelling maar niet doorgevoerd werd.
Groot assortiment en goede prijs kwaliteitsverhouding, nog verbetering mogelijk op bezorging en informatie afhandeling tussen koop en betaling in de winkel en levering.
Bedankt voor uw positieve feedback en aanbeveling! We nemen uw opmerkingen over de bezorging serieus en zullen dit verbeteren. Als u nog vragen heeft, staan we altijd voor u klaar.
Team...
Bedankt voor de vriendelijke woorden! We zijn blij dat we aan de verwachtingen hebben kunnen voldoen. Tot ziens in onze woonwinkel!
Team Interieurwereld
Actuelere levertijden op de site
Dank voor uw positieve beoordeling en aanbeveling! We gaan kijken hoe we de levertijden op onze site actueler kunnen maken. Als u nog vragen heeft, laat het ons gerust weten.