Goed overleg
Weet ik niet
Toelichting eindoordeel
Alles naar te vredenheid gekregen en gebracht.
Weet ik niet
Alles naar te vredenheid gekregen en gebracht.
Tevreden klant
Er was een verkeerde bank geleverd en we waren positief verrast hoe dit zonder problemen werd opgelost, we konden deze houden totdat de nieuwe wordt geleverd. Zo'n service hebben we niet eerder...
Geen.
Spreekt voor zich toch.
assortiment hoog /midden mbt productgroepen
bank wel gekocht maar kast niet !
Levertijd inkorten
Zoals ik al toelichte je koopt iets en het duurt een eeuwigheid voor dat je het krijgt beetje jammer
Bedankt voor het prettige, opbouwende gesprek zojuist! Zoals besproken is de levertijd van een product op maat bij onze afdeling Henders en Hazel rond de 12-14 weken. (overigens Henders en Hazel...
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Team Interieurwereld van de Belt
De levertijd van de stoelen, tafel en bankjes was wel erg verschillend, maar dat is prima en in overleg opgelost.
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe tafel, stoelen en bank. Het was een aangename ervaring.
Fijn dat u de ervaring met ons bedrijf zo goed beoordeelt! We wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens bij ons in de winkel. Team Interieurwereld van de Belt
Prettig geholpen en snelle levering
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Veel plezier van uw aankoop. Team Interieurwereld van de Belt
Aanbevelingswaardig
Bedankt dat uw ons bedrijf aanbeveelt! Graag tot ziens! Team Interieurwereld van de Belt