Prijs/kwaliteitsverhouding

Persoonlijk contact

Kan altijd beter

Zie eerder

Y. Steggerda

Enthousiaste bediening die mee denkt.

Geen, prima zo

RR67

Zie boven

Zie boven

Mirjam

Verschillende winkels voor verschillende stijlen/portemonnees.

Joke Leeuw-Kralt

We werden op een zeer prettige en deskundige manier geholpen door Hilde en Jetze.
Dat heeft ons zeker geholpen bij het kiezen van de verschillende meubels.
Ook hadden ze alle tijd...
Dat heeft ons zeker geholpen bij het kiezen van de verschillende meubels.
Ook hadden ze alle tijd voor ons.

De communicatie verliep niet altijd even goed:
Er zouden schroeven toegestuurd worden, daar moest ik achteraan bellen.
Uiteindelijk werden ze later meegenomen toen er nog een kast werd...
De communicatie verliep niet altijd even goed:
Er zouden schroeven toegestuurd worden, daar moest ik achteraan bellen.
Uiteindelijk werden ze later meegenomen toen er nog een kast werd geplaatst, maar dat was niet de afspraak.
Duidelijkheid voorkomt irritatie.
We hadden behang wat niet goed bleek te zijn. Er zouden rollen gebracht worden, bleek het het verkeerde behang te zijn.
We hebben toen 4 weken moeten wachten op het nieuwe behang. Nieuwe meubels, maar een lelijke, kale muur.
We begrijpen dat dit kan gebeuren, maar er werd verder weinig op gezegd. Ook niet toen ik uiteindelijk de rollen ging
ophalen. Voor de grap zei ik tegen mijn man: een bloemetje is misschien wel aardig. We hebben weer nieuwe lijm moeten
kopen. Het behang moest er weer af en later er nog weer op. Veel extra werk dus.
Een betere communicatie zou dus prettig zijn.

Toelichting eindoordeel

Ondanks de punten die ik hier boven heb geschreven, zijn we verder erg tevreden. We zijn op een goede manier geholpen.
Ook hebben de mensen die de meubels hebben gebracht en opgehangen erg...
Ook hebben de mensen die de meubels hebben gebracht en opgehangen erg goed werk geleverd.
We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat.

A. Kooijman

Deskundig personeel

Eerder aangegeven.

Rietje

Warm onthaal, wat ik zelf ook prettig vindt dat ik eerst zelf rustig rond kan kijken en daarna met mijn vragen terecht kan.
Het is ook heel prettig dat er alle tijd voor je uitgetrokken wordt...
Het is ook heel prettig dat er alle tijd voor je uitgetrokken wordt die nodig is.

Eigenlijk geen, misschien alleen een iets snellere levertijd.

Toelichting eindoordeel

Een plek waar ik zeker nog eens met plezier heen ga om leuke ideetjes op te doen, leuke dingen te zien en/of te kopen.

Josien

We kregen goed advies van de medewerkster zij luisterde naar onze wensen.

Wij hadden aangegeven dat we aan het wachten waren op deze bank, de medewerker zou er achteraan gaan om te kijken of het eerder geleverd kan worden. Echter niets van weer gehoord, toch maar eens... Wij hadden aangegeven dat we aan het wachten waren op deze bank, de medewerker zou er achteraan gaan om te kijken of het eerder geleverd kan worden. Echter niets van weer gehoord, toch maar eens gaan bellen. Medewerker is er achteraan gegaan. Vertelde me dat de bank 2 weken eerder kon komen maar kon me nog niet vertellen welke datum precies, dat zou ik nog horen. Op de woensdag in de desbetreffende week had ik nog niet gehoord dus ben ik er achteraan gaan bellen. Kreeg ik te horen dat de bank die week helemaal niet kwam, de bank was er al wel maar kon nog niet met de bezorgservice mee dus kwam het pas de week er na. Dit vond ik een grote teleurstelling. Vervolgens lieten de medewerkers alle plastic en karton wat om de bank heen zit bij mij in huis liggen, had toch wel verwacht dat ze dat mee zouden nemen...

Toelichting eindoordeel

Zie hierboven de toelichting.

Reactie Interieurwereld:

Goedemiddag mevrouw Knol, we hebben elkaar naar aanleiding van uw review gesproken. Vervelend dat niet alles vlekkeloos is verlopen. We hebben intern wat aanpassingen gedaan, om onduidelijkheden in... Goedemiddag mevrouw Knol, we hebben elkaar naar aanleiding van uw review gesproken. Vervelend dat niet alles vlekkeloos is verlopen. We hebben intern wat aanpassingen gedaan, om onduidelijkheden in de toekomst te vermijden. Bij bezorging incl. montage / uitpakken nemen we alle verpakkingen mee retour. Bedankt voor u input, en graag tot ziens bij ons in de winkel.