Dirk van Stappen

Snel geleverd

Sander

Duidelijke website en bestelproces. Ook na het bestellen goede service op whatsapp.

Berghuis

Geweldig. De volgende dag geleverd.

Martin

Snel geleverd, goede accu

handelsonderneming Carmann

Alles geleverd

eijkelenburg pc

Zeer snelle levering tegen een zeer goede prijs.

Reactie Interngeheugen.com:

Bedankt voor je mooie review, we zijn er blij mee!😄 Goed om te horen dat wij alles goed gedaan hebben. (We geven je tip door aan de feedback company!) Veel plezier van de accu en graag tot de... Bedankt voor je mooie review, we zijn er blij mee!😄 Goed om te horen dat wij alles goed gedaan hebben. (We geven je tip door aan de feedback company!) Veel plezier van de accu en graag tot de volgende keer! ^Pieter van MAPP

Particulier

Slecht, voor 17h00 besteld andere dag in huis. Klopt niets van. Waardeloos, mensen zitten met kapotte accu en kunnen niet op dit bedrijf rekenen.

Reactie Interngeheugen.com:

Bedankt voor je review en excuses dat de zending is kwijtgeraakt tijdens transport. Het gebeurt gelukkig maar heel weinig maar je zal de pech net maar hebben. In 97% van de gevallen halen we de... Bedankt voor je review en excuses dat de zending is kwijtgeraakt tijdens transport. Het gebeurt gelukkig maar heel weinig maar je zal de pech net maar hebben. In 97% van de gevallen halen we de opgegeven levertijd. Maar als je zit te wachten op een accu en deze komt niet aan dan valt dat vies tegen. Het aankoopbedrag heb je uiteraard snel terug ontvangen op je rekening. En we zijn blij dat je ie ieder geval ergens anders een accu hebt kunnen halen. Nogmaals bedankt voor het schrijven van de review. ^Pieter van MAPP