Snelle levering, niet duur in verhouding tot andere leveranciers. Kon zelfs kiezen tussen dag- en avondlevering. Ze doen het goed dus.
Josvanderweij@gmail.com
Heel goed, snelle levering
Carly Buckmann
Zeer tevreden snelle levering
Rob Bross
Prima geholpen en de accu binnen 24 uur in huis.
Rene
Uitstekende klantenservice. Had het verkeerde artikel besteld en kon na een telefoontje zonder problemen het artikel terugsturen en omruilen voor het correcte artikel.
Delta bootlift
Zeer goed
glazen wasserij en schoonmaakbedrijf R.G.J. Wolters
We zijn zeer tevreden na onze bestelling per mail was de accu binnen 3 dagen perfect op tijd afgeleverd we zijn zeer tevreden met het product en zullen iedereen aan raden bij jullie hun benodig...We zijn zeer tevreden na onze bestelling per mail was de accu binnen 3 dagen perfect op tijd afgeleverd we zijn zeer tevreden met het product en zullen iedereen aan raden bij jullie hun benodig heden te bestellen.
Rene
Perfecte service
Fred
Super ander dag een accu in huis bedankt
C. Ooms
Ik heb hier inmiddels zakelijk 2x een accu besteld ipv bij mijn gebruikelijke grossier. De prijs is zonder meer scherp maar een telefonische adviesvraag werd ook perfect beantwoord. Niets dan...Ik heb hier inmiddels zakelijk 2x een accu besteld ipv bij mijn gebruikelijke grossier. De prijs is zonder meer scherp maar een telefonische adviesvraag werd ook perfect beantwoord. Niets dan lof !