V. Klinkhamer

Prima! Snelle levering, slim verpakt zodat het door de brievenbus past. Top.

Goede service en betaalbaar !

Snelle levering en de acties

Theo

Zeer goede prijs en snelle levering.

Nee niet nodig .

peter

telefonisch heel netjes en goed geholpen

Carla

Nadat ik eerst een verkeerd artikel geleverd had gekregen en daarover heb gemaild, werd dit zeer snel en netjes opgelost. De volgende dag werd het juiste artikel opgestuurd en de verzendkosten van... Nadat ik eerst een verkeerd artikel geleverd had gekregen en daarover heb gemaild, werd dit zeer snel en netjes opgelost. De volgende dag werd het juiste artikel opgestuurd en de verzendkosten van het terugsturen van het verkeerde artikel werd ook zeer snel op mijn rekening gestort. Dus goede service!!

Bestelling geplaatst en volgende dag al in huis. Keurig via de Track en Trace van Post-NL. Mooie merken met een nóg mooiere korting! Mocht ik weer nieuw ondergoed nodig hebben of willen bestellen,... Bestelling geplaatst en volgende dag al in huis. Keurig via de Track en Trace van Post-NL. Mooie merken met een nóg mooiere korting! Mocht ik weer nieuw ondergoed nodig hebben of willen bestellen, dan zal ik door mijn ervaring met deze firma snel weer tot een herhaalaankoop overgaan! Bedankt nog voor de prima kwaliteit underwear!

Service, levering, prijs/kwaliteit.

Geen.

Loes

Uitstekende service, bij verkeerde levering gelijk de andere dag de juiste bestelling + terug storting van de verzendkosten.

Duidelijk overzicht.

Geen verbeterpunten

Guido

Mooie en duidelijke website

Werkt allemaal zeer vloeiend en snel

Misschien leuke acties , heb er voor het eerst besteld dus weet niet of ze dit al doen

Prima keus, snelle levering.

Snel geleverd

snelle afhandeling