Ellen

Een goede internetbedrijf

De producten zijn netjes ingepakt en verstuurd. De site is overzichtelijk. Ik ben zeer tevreden en zal vaker op deze site gaan bestellen,

Middelkoop

Snelle en correcte levering. Zeker een aanrader.

Ben niet zo snel voor 'uitstekend', maar er is echt niks aan te merken. Alles keurig verlopen. Top!

Snelle levering, goede producten. Prima webshop

Levering, orderverloop

Goed.

Goed telefonisch overleg.

Goed produkt en snelle levering

de Leeuw

Verkeerd product geleverd

zeer snelle omruiling van een verkeerde maat, alles zeer klantvriendelijk opgelost

Bestellingen laten controleren door 4-ogen principe om fouten te voorkomen

Catelijne Derijks

Uitstekend

Fijne website. Geen gedoe.

Ik kende dit bedrijf nog niet maar ben heel tevreden over mijn bestelling (snelheid, kwaliteit vd artikelen)

Manfred Steindl

Na de site bezocht te hebben waren er wat vragen.Een paar maal gebeld en gemaild.Iedere keer snel en correct en duidelijk beantwoord.Zo moet dat een pluim voor jullie.Positief mag ook vermeld... Na de site bezocht te hebben waren er wat vragen.Een paar maal gebeld en gemaild.Iedere keer snel en correct en duidelijk beantwoord.Zo moet dat een pluim voor jullie.Positief mag ook vermeld worden.Als het negatief was hadden jullie het echt wel gehoord van mij.

Maat niet zichtbaar bij controle bestelling punt 4.Bij produkt zetten of het nog voorradig is.Maar daar werd al aan gewerkt werd mij mede gedeeld.

J. Van der Maarl

Erg tevreden over de snelle en nette afhandeling.

De after sales was uitstekend. Ik heb telefonisch contact gehad over de te bestellen maat. Bij ontvangst bleek dit toch tegen te vallen. Ik kreeg een vriendelijk antwoord en de ruiling is naar... De after sales was uitstekend. Ik heb telefonisch contact gehad over de te bestellen maat. Bij ontvangst bleek dit toch tegen te vallen. Ik kreeg een vriendelijk antwoord en de ruiling is naar tevredenheid verricht.

Maattabel in cm op de site of bij bijvoorbeeld maat L (40) erachter zetten.