Ina Oubrie

Goed en snel. Bestelling netjes en vlug geleverd,artikelen zoals ze behoren te zijn.

R Vogler

Ruime keuze, vlotte levering!!

Tonnie

Ik heb een geweldige ervaring met dit bedrijf.
De eerste keer iets besteld en ik vind de service geweldig.

Zeer goede service !!!

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde maar dat verliep prettig. De snelheid van levering "vandaag besteld morgen in huis" hebben ze niet waar gemaakt.

De artikelen zijn netjes verpakt

Bij bestellingen tracht ik te voorkomen dat op zaterdag geleverd gaat worden. Houdt in dat ik tijdig bestel en rekening houdt met wat wordt toegezegd. Als er toegezegd wordt dat er de volgende dag... Bij bestellingen tracht ik te voorkomen dat op zaterdag geleverd gaat worden. Houdt in dat ik tijdig bestel en rekening houdt met wat wordt toegezegd. Als er toegezegd wordt dat er de volgende dag wort geleverd en dit is 2 dagen later, vind ik dat niet prettig. Dus of de tekst op de website aanpassen of waarmaken wat er wort toegezegd.

Overzichtelijke website.

Snelle levering.

Geen.

van Ten cate is al een tijd lang een bepaald artikel niet verkrijgbaar in mijn maat. Ik zou het handig vinden als er vermeld wordt of het artikel nog leverbaar is of wellicht uit de collectie... van Ten cate is al een tijd lang een bepaald artikel niet verkrijgbaar in mijn maat. Ik zou het handig vinden als er vermeld wordt of het artikel nog leverbaar is of wellicht uit de collectie verdwijnt.

Een eerste bestelling gedaan, tot volle tevredenheid.

Duidelijke info en snelle levering
Ook goedkoper dan de officiële Ten Cate shop

Het is goed zo

Positief.

Het gamma en de klankvriendelijkheid.

De betaalmiddelen die gebruikt kunnen worden, maar da's een typisch pijnpunt voor de meeste Nederlandse webshops.

Sandro Cauberg

Mijn ervaring met dit bedrijf is uitermate goed. Leveringen zijn altijd compleet en worden tijdig geleverd.

Ga zo door!

Prima, afspraak was afspraak

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt