Familie van der Stoep Barendrecht
Uw ervaring
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de traprenovatie. Twee trappen met een bordes, een hele klus. Door Mike perfect en met een heel mooi resultaat uitgevoerd.
Er kwam een snelle reactie terug om mogelijkheden en kosten te bespreken. De werkzaamheden werden snel en kundig uitgevoerd. Alles netjes opgeruimd en het geheel zag er heel netjes uit!
Goed advies en perfecte uitvoering.Aanrader!
Ze hebben een mooie traprenovatie uitgevoerd. Wij zijn er zeer tevreden mww
Arno heeft bij ons 2 trappen gerenoveerd. Super netjes, super vriendelijk. Helemaal top. Jan en Rina
In 2 dagen tijd hebben mijn 2 trappen een complete metamorfose ondergaan. De meneer die het werk uitgevoerd heeft is een eerste klas vakman. Perfect. Zeer tevreden. Ik zou het bedrijf zeker...
Jullie vakman heeft dit goed gedaan.
De firma Intven is haar afspraken keurig nagekomen.
De trap is vakkundig gerenoveerd tot volle tevredenheid.
Bijzonder tevreden over het geleverde werk. Alles netjes afgewerkt. Goeie service. En betaalbaar.
Na het aanvragen van een offerte kregen we al snel fijn contact met dit bedrijf. Een duidelijke informatie overdracht met veel keus in o.a. kleur en ook goede contactmomenten gehad over de mail bij...