Jan Willem

Goede kwaliteit

Uw ervaring

Goede voorlichting, netjes geplaatst. We zijn erg tevreden.

Monique Ende

Mike is een prima werk nemer en levert heel mooi vakwerk

Uw ervaring

Ze dien wat ze beloven, en beloven wat ze doen. Top!!

Jansen

Zeer te spreken

Uw ervaring

Wij zijn zeer goed te spreken over zowel Intven Traprenovatie. Berend heeft ons uitstekend geadviseerd. Intven Traprenovatie zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Op verzoek nog eens extra bij ons... Wij zijn zeer goed te spreken over zowel Intven Traprenovatie. Berend heeft ons uitstekend geadviseerd. Intven Traprenovatie zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Op verzoek nog eens extra bij ons thuis langs geweest voor advies op maat.

Harrie Baudewijns

Traprenovatie Fam. Baudewijns in Eersel.

Uw ervaring

Onze ervaring met dit bedrijf zijn goed! Ze zijn professioneel en geven uitstekend advies. De afwerking was zeer netjes.

Gofers

Erg tevreden

Uw ervaring

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Gemaakte afspraken worden keurig netjes nagekomen. Er wordt netjes gewerkt. Wat beloofd wordt, wordt waargemaakt. Biedt zeker vertrouwen voor eventuele service in... Goede prijs/kwaliteit verhouding. Gemaakte afspraken worden keurig netjes nagekomen. Er wordt netjes gewerkt. Wat beloofd wordt, wordt waargemaakt. Biedt zeker vertrouwen voor eventuele service in de toekomst. Tevreden met de trap en de keuze deze door Intven Traprenovatie te laten upgraden.

Breda

Uw ervaring

Snel en duidelijke afspraken. Werken netjes, geen addertjes onder het gras.

André

Dit is nou een bedrijf wat meedenkt. SUPER.

Uw ervaring

Bernd is 3x bij ons langs geweest en dat ondanks een rit van 2 uur.
Met de onderstaande review van Nico & Joyce ben ik het helemaal eens en daarom zet ik daar gewoon een kopie van. Bernd is 3x bij ons langs geweest en dat ondanks een rit van 2 uur.
Bernd is een man met liefde voor zijn vak, dat zie je in eindresultaat en de manier waarop hij werkt.
Met oog voor detail zorgt hij voor een prachtig resultaat. Hij zoekt niet naar de makkelijkste maar naar de mooiste oplossing. Wij hebben Intven Traprenovatie gekozen naar aanleiding van de goede beoordelingen die wij hadden gelezen over het bedrijf en Bernd zelf. Niet de goekoopste maar zeker ook niet de duurste en qua kwaliteit van gebruikte producten en vakmanschap een aanrader !!!
Nogmaals dank aan Bernd.

C.Doeswijk

Trap rondom bekleed met eiken

prettig, netjes en zorgvuldig

Fam Geurtz

Uw ervaring

Zeer vriendelijke werknemers met een ontzettend mooi eindresultaat van onze gerenoveerde trap

Vink

Uw ervaring

Er wordt meegedacht met de mogelijkheden in kleur en afwerking. Vriendelijke en behulpzame service. Goede en degelijke afwerking van de traptreden. Zeer tevreden met het eindresultaat.