Fam. Schreuder

Prachtig!!!

Uw ervaring

Ondanks dat ze elke keer 1 1/2 uur moesten rijden naar ons, waren ze altijd stipt op tijd. Hele aardige mannen die hun vak verstaan en keihard werken! Het eindresultaat is nog mooier als dat we... Ondanks dat ze elke keer 1 1/2 uur moesten rijden naar ons, waren ze altijd stipt op tijd. Hele aardige mannen die hun vak verstaan en keihard werken! Het eindresultaat is nog mooier als dat we gehoopt hadden. Bedankt!

Anneke

Zeer nette en mooie nieuwe trap

Uw ervaring

In twee dagen zijn twee trappen bij ons gerenoveerd. Er is heel netjes gewerkt met een mooi resultaat. De trap ziet eruit als nieuw. Ook bij vertrek alles weer netjes achter gelaten. Kortom een... In twee dagen zijn twee trappen bij ons gerenoveerd. Er is heel netjes gewerkt met een mooi resultaat. De trap ziet eruit als nieuw. Ook bij vertrek alles weer netjes achter gelaten. Kortom een aanrader.

van Eden

Traprenovatie Zeist

Uw ervaring

Hele fijne ervaring, zowel in de verkoop als de uitvoering. Prettige communicatie en komt zijn afspraken na! Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nico & Joyce

Traprenovatie SUPER !!

Uw ervaring

Bernd is een man met liefde voor zijn vak, dat zie je in eindresultaat en de manier waarop hij werkt.
Met oog voor detail zorgt hij voor een prachtig resultaat. Hij zoekt niet naar de makkelijkste maar naar de mooiste oplossing. Wij hebben Intven Traprenovatie gekozen naar aanleiding van de goede beoordelingen die wij hadden gelezen over het bedrijf en Bernd zelf. Niet de goekoopste maar zeker ook niet de duurste en qua kwaliteit van gebruikte producten en
vakmanschap een aanrader !!!

Familie Intven

Geweldig!

Uw ervaring

We werden snel geholpen omdat het goed uitkwam bij onze woonsituatie, net in omgang en in werkwijze. Duidelijk en vriendelijk. Erg tevreden!

Familie Intven

Geweldig!

J.F. Vergeer

Traprenovatie

Uw ervaring

uitstekend werk voor een goede prijs geleverd.
alles op tijd en netjes achter gelaten.

Nelly

Complimenten voor Intven !

Uw ervaring

Complimenten voor Intven. Mooie trap afgeleverd. Werkt erg netjes en zorgt dat iedereen tevreden is. Een echte aanrader.

Ronald

Uitstekend werk geleverd.

Uw ervaring

Uitstekend werk geleverd, ben erg tevreden met het resultaat. Ook de
monteur, Rik, was beleefd, ruimde goed op en belangrijker nog, heel
precies en heeft perfect werk afgeleverd. Uitstekend werk geleverd, ben erg tevreden met het resultaat. Ook de
monteur, Rik, was beleefd, ruimde goed op en belangrijker nog, heel
precies en heeft perfect werk afgeleverd.

Bastiaansen

Gewoon goed werk

Uw ervaring

Ze komen hun afspraken na, leveren goed afgewerkt werk. Was de strips op de trap vergeten maar kwam daar zonder problemen 2 dagen later wel mee. Hij gaf tips over het onderhoud wat ook belangrijk is.