De Bont

Traprenovatie Papendrecht

Uw ervaring

Vakwerk en goed persoonlijk advies

Familie Hendrickx

Mooi resultaat

Uw ervaring

Onze trap is gerenoveerd door Intven . In een voorgesprek zagen we de enorme keus in kleuren. En bleek dat het oliën al vooraf in de eigen werkplaats wordt gedaan. Heel prettig, dan heb je zelf die... Onze trap is gerenoveerd door Intven . In een voorgesprek zagen we de enorme keus in kleuren. En bleek dat het oliën al vooraf in de eigen werkplaats wordt gedaan. Heel prettig, dan heb je zelf die soesa niet en is de trap meteen te gebruiken. De afwerking is uitstekend, geen hinderlijke oneffenheden, geen rommel achtergelaten. Het resultaat mag er zijn: een trap met een hele nieuwe look.

Peter Verhagen

Mooie trap

Uw ervaring

We hebben een prettig contact gehad met Bernd Intven. De trap is mooi gerenoveerd. Het is weer een nieuwe trap!

Bas

Helemaal top!

Uw ervaring

Net werk met mooie materialen voor een goede prijs! Meedenkende monteurs die niet weggaan voor dat het naar hun zin is.

Tom

Trap laten renoveren

Uw ervaring

Onze trappen en overloop zijn mooi geworden. Er was een trede waar we niet tevreden over waren. Echter dit is enkele weken later zonder problemen opgelost. Wij raden het iedereen aan.

p.verver

Traprenovatoe

Uw ervaring

prima agspraken gemaakt, vakwerk geleverd. Erg schoon gewerkt . kortom heel ttevreden met het resultaat

Bert Jacobs

Goede kwaliteit voor een nette prijs.

Uw ervaring

We zijn zeer tevreden nergens iets op aan te merken.

Tor Rega

Kwaliteit, betrouwbaar en betaalbaar

Uw ervaring

Bernd werkt secuur, levert kwaliteit en is recht door zee.

Ruud van Veen

Uitstekend'

Uw ervaring

Prima bedrijf met veel kleuren om te kiezen, klantvriendelijk. tot in de puntje afgewerkt. wij zijn meer dan tevreden. Kortom een prachtig traprenovatie. Ik kan nog wel een heel verhaal gaan... Prima bedrijf met veel kleuren om te kiezen, klantvriendelijk. tot in de puntje afgewerkt. wij zijn meer dan tevreden. Kortom een prachtig traprenovatie. Ik kan nog wel een heel verhaal gaan schrijven, maar goed is goed. En Daar hoef je niets meer aan toe te voegen, naar mijn idee!

fam van der heijden

Trap

Uw ervaring

Ziet er super netjes uit.