v. Loon

Erg tevreden

Uw ervaring

Wij zijn erg tevreden over Intven traprenovatie. Het contact is heel ontspannen en erg vriendelijk. Er wordt goed meegedacht en rekening gehouden met de klant. Opties worden aangeboden, maar niet... Wij zijn erg tevreden over Intven traprenovatie. Het contact is heel ontspannen en erg vriendelijk. Er wordt goed meegedacht en rekening gehouden met de klant. Opties worden aangeboden, maar niet geforceerd. Het resultaat is ook super! Wij hebben een prachtige Trap en overloop! En de prijs is ook erg gunstig! Wij hebben geen klachten gehad, maar bij voorbaat werd al aangegeven, dat als er iets is, dan horen ze het graag en zullen ze zonder twijfel terugkomen om er naar te kijken. Wij raden dit bedrijf zeker aan!

E. van den Broek

Traprenovatie

Uw ervaring

De traprenovatie is prima verlopen. Het zou 2 dagen duren maar in 1 dag was het klaar. Er werd duidelijk uitleg gegeven over de manier van werken en overlegd, wat ik prettig vond.
E. van den...
E. van den Broek

ARNOLD KNOP

Mooie trap geleverd binnen de afgesproken tijd

Uw ervaring

Na de offerte bespreking hebben wij een afspraak gemaakt om de trap te renoveren. Ondanks het slechte weer werd er een mooie trap afgeleverd en een dag korter dan afgesproken. Elke dag kregen we een... Na de offerte bespreking hebben wij een afspraak gemaakt om de trap te renoveren. Ondanks het slechte weer werd er een mooie trap afgeleverd en een dag korter dan afgesproken. Elke dag kregen we een update en werd de werkvloer keurig opgeruimd van al het vuil en rezt materiaal. Het eind resultaat is beter geworden dan wij verwacht hadden een echte aanrader voor ieder die de trap wil laten renoveren. Goede prijs kwalitiet verhouding.

Carolien

SUPER TEVREDEN!

Uw ervaring

We hebben onze trap van de eerste naar de tweede verdieping laten renoveren en zijn dik tevreden. Zo tevreden zelfs dat Berend de trap naar de zolder ook mag gaan doen.

Zowel de kleur...

Zowel de kleur als de afwerking zijn gewoonweg pure klasse!

Intven Traprenovatie helemaal TOP!

van Zantvoort

Zeer tevreden over de renovatie.

Uw ervaring

Zeer tevreden! Er is netjes gewerkt met oog voor detail.

- Klein min/verbeter puntje: Door de drukte toch lang moeten wachten.

v.Poppel

Erg mooi geworden!

Uw ervaring

wij zijn super tevreden met de 2 nieuwe trappen, helemaal top. Bedankt."

Freek v.Poppel

Fam. v.d. Heuvel

Renovatie

goede uitleg

Marc

Erg tevreden met het resultaat!

Uw ervaring

Intven Traprenovatie heeft onze trap gerenoveerd inclusief RVS leuningen. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Bernd heeft goed werk afgeleverd en alle afspraken zijn correct nagekomen. Top!

Fam v .Kesteren

Beste prijs kwaliteit verhouding.

Uw ervaring

Beste prijs kwaliteit verhouding.

Duidelijke site. Je weet meteen wat het kost. Geen extra kosten zoals elders.

Hans

Perfect vakwerk!

Uw ervaring

Bernd werkt rustig en het werk is pas klaar, als hij zelf ook tevreden is. Bij ons is het perfect vakwerk geworden tot in elk detail. Wij zijn dik tevreden!