Jansen

"Super tevreden met het eindresultaat"

Uw ervaring

We wilden graag even door geven, dat we super tevreden zijn met het resultaat van de trap. Wat is het ontzettend mooi geworden.
Berend je bent een fijne en harde werker (een aanwinst voor de...
Berend je bent een fijne en harde werker (een aanwinst voor de zaak), alles werd netjes in overleg met ons gedaan.
Ook werd alles schoon, en netjes achter gelaten.
We zijn heel erg blij met de nieuwe trap, wat een verschil.
Bedankt mannen.

Vriendelijke groeten Fam. Jansen

Goede service

Goede service

johan

Traprenovatie in Tilburg

Uw ervaring

Duidelijke en snelle offerte, duidelijke prijzen. Hoogwaardig produkt.
Vakkundig gemaakt en geplaatst. tot in de puntjes afgewerkt, zonder ook maar een spoortje afval achter te laten. Duidelijke en snelle offerte, duidelijke prijzen. Hoogwaardig produkt.
topprodukt; aanrader,

Theo

Traprenovatie in Rotterdam

Uw ervaring

Hallo Bernd, wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe traptreden en overloop. Je bent echt een vakman.

Groet, Theo

katrin

Traprenovatie in Breda

Uw ervaring

Wij zijn zeer tevreden dat we voor intven traprenovatie hebben gekozen.
Berend heeft bij ons 2 trappen en de overloop gedaan, en met een schitterend resultaat! Echt een aanrader.

moos

Een heel mooie trap renovatie in tilburg

Hoi Bernd!

Hoi Bernd!

Je hebt een ongeloofelijk mooi staaltje vakwerk geleverd met onze trap! De trap ziet er fantastisch uit, ik zit regelmatig bovenaan de trap het mooie eraf te kijken. Het is me ook opgevallen dat de trap helemaal niet meer kraakt!
Ik was hevig verbaasd dat je de tuin aangeveegd had en de woonkamer/trap gestofzuigd had! Ontzettend bedankt! Ik ben erg blij met de trap! En duur was het helemaal niet!

Jammer dat ik maar 1 trap heb! :D

zwaai! Moos.

Jeroen

Trap renovatie in Rosmalen

Uw ervaring

Ik ben blij dat de keus op Intven is gevallen.
Er is een topprodukt afgeleverd.
Vakman met een grote V

Siri

Trap renovatie in Valkenswaard

Uw ervaring

Ook wij zijn heel erg tevreden. De trap is heel mooi op maat gemaakt met oog voor detail. Daarnaast verliep alles eromheen ook erg prettig. Alles werd netjes opgeruimd, snelle reacties, duidelijke... Ook wij zijn heel erg tevreden. De trap is heel mooi op maat gemaakt met oog voor detail. Daarnaast verliep alles eromheen ook erg prettig. Alles werd netjes opgeruimd, snelle reacties, duidelijke factuur. Hele goede prijs, voor een mooie trap.
Echt een aanrader.

cynthia

Renovatie trap in eindhoven

Uw ervaring

zeer tevreden,heel netjesgemaakt,goede service,komt zijn afspraken na,vriendelijk en klantgericht

jan

Trap opnieuw bekleden. in Hapert

Uw ervaring

Wij zijn heel erg tevreden over het opnieuw bekleden van onze trap, zonder te overdrijven zelden zo'n vakmanschap en kwaliteit gezien.