Op een schaal van 1 tot 5, hoe tevreden bent u over de algehele kwaliteit van de geleverde diensten?
Dennis
Hele goede service!
P.M. den Dekker
Heel prettig geholpen. Beleefd personeel. Een verademing.
guido
Door waterschade deed zakelijke mcbookpro het niet meer. Ter inspectie aangeboden en binnen 24 uur antwoord en binnen 48 uur data snel overgezet op nieuwe machine en had sneller gekund maar dat lag...Door waterschade deed zakelijke mcbookpro het niet meer. Ter inspectie aangeboden en binnen 24 uur antwoord en binnen 48 uur data snel overgezet op nieuwe machine en had sneller gekund maar dat lag aan mij. Namen me mee in het proces, traject en lieten het probleem zien. Ben zeer te spreken over de service en snelheid.
H. Klapper
Hele fijne ervaring, goede verkoper
monique van hulst
Perfect!
Raaijmakers
Vaste klant al 12 jaar. Ivm service, eerlijkheid en deskundigheid. Hele familie heeft een MacBook en iPhone en altijd goede service bij problemen!!
Sjaco
Vakkundig en snel geholpen. Service niveau kunnen andere bedrijven nog wat van leren, warm aanbevolen!
Pieter Groeneveld
Mijn Macbook is vakkundig gerepareerd. Duidelijke communicatie naar mij toe. Veel succes in jullie nieuwe onderkomen.
Jay
Ik heb mijn beeldscherm laten vervangen maar het was slecht gedaan de gevoeligheid van mijn nieuwe scherm was te laag zodat ik er geen screenprotecter op kon zetten maar jullie zijn wel vriendelijk...Ik heb mijn beeldscherm laten vervangen maar het was slecht gedaan de gevoeligheid van mijn nieuwe scherm was te laag zodat ik er geen screenprotecter op kon zetten maar jullie zijn wel vriendelijk en duur
Grinwis
Werd goed geholpen jammer dat ze immitaats onderdelen gebruiken