Op een schaal van 1 tot 5, hoe tevreden bent u over de algehele kwaliteit van de geleverde diensten?
J. van Andel
Perfecte mannen!
Karaman
Heel betrouwbaar en super vriendelijk
Perfect
Wederom zeer behulpzaam en uitstekende service.
Ik heb deze vragen al eerder beantwoordt.
D+L bv Dordrecht
Ik ben al sinds enkele jaren klant van ION en heb alleen maar goede dingen te berichten. Adem en zijn team zijn heel bekwaam in wat zij doen en geven een gefundeerd en eerlijk advies.Ik ben al sinds enkele jaren klant van ION en heb alleen maar goede dingen te berichten. Adem en zijn team zijn heel bekwaam in wat zij doen en geven een gefundeerd en eerlijk advies. Ik heb al veel Apple-producten op het avies van ION gekocht en was nooit teleurgesteld. Alle ins en outs werden met rust besproken en mijn vragen werden goed beantwoord. Ik heb ook al enkele reparaties laten doen en de prijs/ kwaliteiteisverhouding was fair en eerlijk.
Zakelijk of privee maakte geen verschil. Een aanrader...
Zeer goed en snel geholpen.
Rijschool Westerbeek
Een nette en snelle behandeling
Vriendelijke ontvangst. Heldere uitleg over de werkwijze, de kosten van een inventarisatie-onderzoek en eventuele reparatiekosten. Snelle afhandeling van de reparatie. Uitvoerige uitleg over de...Vriendelijke ontvangst. Heldere uitleg over de werkwijze, de kosten van een inventarisatie-onderzoek en eventuele reparatiekosten. Snelle afhandeling van de reparatie. Uitvoerige uitleg over de uitgevoerde reparatie. Scherpe prijs van de reparatie.
Prettig contact en goede informatie voor de aanschaf van een macbook