Op een schaal van 1 tot 5, hoe tevreden bent u over de algehele kwaliteit van de geleverde diensten?

Lucas Dewannemaeker

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen door medewerker Corstiaan

Anja

Vriendelijk personeel en goede uitleg wat ze zouden gaan doen.

Dick Markesteijn

Deskundige, eerlijke en vriendelijke advisering en reparatie.
Heldere prijsopgaaf op de website.
No-nonsense webshop: waar voor je geld.
Winkel in hart van de stad.
Ik ben er...
Deskundige, eerlijke en vriendelijke advisering en reparatie.
Heldere prijsopgaaf op de website.
No-nonsense webshop: waar voor je geld.
Winkel in hart van de stad.
Ik ben er vaste klant geworden na een tip van een collega. Geen spijt van!

Vos

Goed geholpen en gerepareerd. Oorluidspreker vervangen is elders echter soms € 20,00 goedkoper. het speakertje kost 4,95 en de reparatie duurt hooguit 15 minuten. (zie fixjeiphone.nl)

Jessica

Ik had iets gekocht wat ik uiteindelijk niet kon gebruiken en ik mocht het omruilen, erg netjes geholpen.

Martine

Goede ervaring met ION Store, vriendelijk personeel, en goede service. Erg tevreden! Wanneer er weer iets mankeert aan mijn telefoon, ga ik uiteraard weer hier heen!

E. Meijer

Dit is zonder twijfel de beste Apple reseller/reparatie bedrijf in Dordrecht. Een mooie woonkamer winkel waarbij je als klant de rust en tijd krijgt om te kijken naar de beste opties. Geen verkoop... Dit is zonder twijfel de beste Apple reseller/reparatie bedrijf in Dordrecht. Een mooie woonkamer winkel waarbij je als klant de rust en tijd krijgt om te kijken naar de beste opties. Geen verkoop maar gewoon goed advies. Wij als gezin hebben uitstekende ervaringen met deze winkel. Daarom beveel ik de IONstore van harte aan. Come and see for yourself.