RainbowOrchids/Gebr.Sassen

Altijd goed, snel en vakkundig bedrijf

Gert Termaat

Mooie producten voor een nog mooiere prijs en snel geleverd

Patrick Leenaerts

Gewoon goed en snel

Robert Wolthuizen

Prima. Snelle reacties. Kwalitatief goede producten en ondersteuning.

SV-Tech

Alles is heel goed verlopen, snelle levering en goede kwaliteit

Th.Jongste

Prima, netjes gecommuniceerd, goede oplossingen geboden

aac

Slechte ervaring recorder besteld is al eerder verkocht geweest eerste klant heeft er een wachtwoord in aangemaakt zodat ik hem niet kon starten recorder terug geweest bij ip ook hun is dat niet... Slechte ervaring recorder besteld is al eerder verkocht geweest eerste klant heeft er een wachtwoord in aangemaakt zodat ik hem niet kon starten recorder terug geweest bij ip ook hun is dat niet gelukt, nu moet ik maar contact met de fabricant opnemen.schandalig. Recorder als nieuw gekocht. Nu moet ik de rekening betalen terwijl zij het apparaat hebben.

Reactie IPcam-shop.nl:

Beste klant, dank voor uw feedback. We hebben een aantal keer contact met u gehad omdat we niet zonder uw inlog gegevens het probleem konden oplossen (vanwege privacy en beveiligingsredenen) uw... Beste klant, dank voor uw feedback. We hebben een aantal keer contact met u gehad omdat we niet zonder uw inlog gegevens het probleem konden oplossen (vanwege privacy en beveiligingsredenen) uw email is namelijk gekoppeld aan het apparaat. We hebben u het product retour gestuurd met een duidelijke instructie hoe het op te lossen. Wanneer u de recorder reset, met uw inlog gegevens dan kunnen wij u uiteraard verder helpen. We horen het graag of het verder lukt. Daarnaast kunnen we u garanderen dat uw een nieuw product hebt ontvangen, wij hanteren 2e kans producten opdat wij altijd de garantie geven aan onze klanten dat ze een gloednieuw apparaat ontvangen.

Walter

Slecht, weet niet om te gaan met eenvoudige problemen. Moet nu het reeds geconfigureerde recorder terugsturen omdat ze niet in staat een ontbrekende voedingskabel van de meegeleverde schijf (WD... Slecht, weet niet om te gaan met eenvoudige problemen. Moet nu het reeds geconfigureerde recorder terugsturen omdat ze niet in staat een ontbrekende voedingskabel van de meegeleverde schijf (WD purple) achteraf op te sturen, met als excuus dat ze A) niet wisten welke kabel dat was? a.u.b. foto opsturen? binnen een minuut te achterhalen via youtube! en B) dit soort dingen niet los beschikbaar hebben, je hebt mijn bestelgegevens vraag je leverancier asap een kabel op te sturen of trek een doos open die op de schappen ligt! Nee leg het probleem bij de klant en maak het je zelf zo makkelijk mogelijk met het verhaal dat gezien de situatie er niks anders te doen is dan de klant een RMA te laten aanvragen! Dus ik mag nu alles weer bij elkaar vegen, alles netjes in de doos terugstoppen een postnl gaan opzoeken om het apparaat, waar 1 kabel ontbrak, terug te sturen naar ip-cam, met dank ben weer minstens 2 weken verder voordat ik wat terug ontvang en geen enkel garantie dat alle kabels bijgeleverd zijn, want alles wordt direct doorgestuurd vanuit de leverancier!

Reactie IPcam-shop.nl:

Beste klant, dank voor uw bericht en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening. We moesten even zeker weten welke aansluitingen het betrof want er zijn bij dit model... Beste klant, dank voor uw bericht en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening. We moesten even zeker weten welke aansluitingen het betrof want er zijn bij dit model recorder veranderingen in de bekabeling doorgevoerd vanuit de leverancier en we lossen problemen graag in 1 keer goed op. Inmiddels heb ik begrepen dat het probleem opgelost is en dat u de recorder retour hebt ontvangen met de juiste kabel.