N. Bögemann

Snelheid en prijs bestelling goed

Martin

Heldere en prettige website. Bestellen en betalen via de website gaat zeer eenvoudig. Bij mij bleek het meegeleverede SD-kaartje niet direct te werken omdat het niet van de fabriek uit op de juiste... Heldere en prettige website. Bestellen en betalen via de website gaat zeer eenvoudig. Bij mij bleek het meegeleverede SD-kaartje niet direct te werken omdat het niet van de fabriek uit op de juiste wijze was geformateerd. Na zeer vlotte e-mailwisseling met de klantenservice (bericht op zondagochtend verzonden en zondagmiddag al antwoord gekregen :) een prima werkende oplossing gekregen. Camera en SD kaart werken uitstekend.

Danny Wandelaer

Alles tiptop in orde

Bart Doorn van

Goed en snelle levering

Gertjan Meijer

Uitgebreid assortiment. Kwaliteitsproducten. Goede prijzen.

Rob Klaver

Goede service en snelle levering via betrouwbare bezorger. Ook belangrijk.

Annie Hilarides

Camera werkt goed ook in donker. Istallatie niet moeilijk behalve op moment dat je QR code scant. Niet duidelijk wanneer camera daar klaar voor is. Geeft wel een piep als die QR gepikt heeft.... Camera werkt goed ook in donker. Istallatie niet moeilijk behalve op moment dat je QR code scant. Niet duidelijk wanneer camera daar klaar voor is. Geeft wel een piep als die QR gepikt heeft. Ervaring met bedrijf is goed. Op tijd juiste produkt geleverd. Geen vragen dus helpdesk kan ik niet over oordelen.

jan De jonge

Ip camshop voldeed meer dan goede verwachting en leverde mooie set ip camera's

Sander

Goed, helder en volgens afspraak

Kees Deurloo

Hele goede support via de chat. Retourneren was geen probleem; afhandeling en terugbetaling ging soepel en snel.