Zeer tevreden en snelle levering. Voor de aankoop nog contact gehad en netjes geholpen.
Makkelijk gevonden via internet, duidelijke site en snelle levering. Reageert snel op vragen en is duidelijk.
Mark
Foscam ip camera gekocht. Goed verpakt binnen gekregen met gratis sticker. Nette prijs.
P. Leeseman
Duidelijk website en snelle levering! Telefonisch moeilijk bereikbaar.
saelmans
Goed zeker luisterend voor goede info teverstrekken over het product
Op zich goed, snelle levering en goede site. Ik vond de informatie voorziening vooraf wel matig. Had een vraag gesteld en kreeg als enige antwoord op mijn suggestie 'ja is idd een goede' tja
Jeroen
Ip camera besteld. Snel geleverd en tevens keurig hulp gehad bij de installatie. Absolute aanrader!
Bij IPcam-shop.nl een Synology Diskstation NVR1218 gekocht i.c.m. Western Digital PURPLE NAS Hard Drive 2TB. Zeer tevreden met de aankoop!
Bij IPcam-shop.nl een Synology Diskstation NVR1218 i.c.m. een Western Digital PURPLE NAS Hard Drive 2TB gekocht. Zeer tevreden met de snelle levering van mijn bestelling, tevens zijn de...Bij IPcam-shop.nl een Synology Diskstation NVR1218 i.c.m. een Western Digital PURPLE NAS Hard Drive 2TB gekocht. Zeer tevreden met de snelle levering van mijn bestelling, tevens zijn de producten zeer scherp geprijsd!