Mijn ervaring is goed met dit bedrijf

Goede website, juiste info per camera. Snelle levering goede verpakking

Ton van Cauwenberghe

Positief

M.C.M van Geel

Beloofd veel maar ze doen niets. Slechte ervaring met de technische ondersteuning.
Staat op hun site dat je kunt bellen voor technische hulp voor installeren camera maar je kunt het zelf uitzoeken.
Zeer slechte service en heb de camera terug gestuurd omdat de bewegings detecor niet werkte.
Voor mij hoeft dit bedrijf niet meer.
Wel reageren ze snel op e-mails maar je kunt ze niet persoonlijk spreken.
Dat vind ik een groot minpunt. Klant is koning en als je vragen hebt doe ik het liever persoonlijk.

Reactie IPcam-shop.nl:

Beste klant, wij vinden het erg vervelend om te horen dat u e.e.a. zo ervaren heeft. Wij helpen onze klanten graag per telefoon, email en via Teamviewer ( remote support). Echter uw vraag kon... Beste klant, wij vinden het erg vervelend om te horen dat u e.e.a. zo ervaren heeft. Wij helpen onze klanten graag per telefoon, email en via Teamviewer ( remote support). Echter uw vraag kon eenvoudig opgelost worden via een instelling in de app. Wij kunnen helaas niet meekijken via de app op uw telefoon vanwege privacy regels. Wij hebben u daarom voorbeeld filmpjes gestuurd van deze settings. Desondanks lukte het niet voor u om het werkend te krijgen en daarom hebben we u aangeboden het product retour te sturen voor geld retour. Hopelijk vind u elders wel een camera naar uw wens.

Ronald

Goede website. Veel keus. Goede prijs

Duidelijke site, bij vragen wordt er zeer snel geantwoord met de juiste informatie.

Foscam camera besteld, snel geleverd en is zoals beschreven.

Mitch

Makkelijk bestellen en snelle ondersteuning bij vragen na aanschaf

Prima shop met betrouwbare service

Martin

Vlotte afhandeling van een retourzending inclusief terugbetaling van het aankoopbedrag.
De slogan "Voor 23:59 besteld, morgen in huis (NL+BE)" wordt niet na gekomen. Besteld om 21:30 uur, niet de volgende dag maar een dag later geleverd als was dat niet echt een probleem.