juwelen caraats

Kan de camera niet aanmelden en heb gebeld met uw servicedienst maar werd niet echt geholpen.
we zouden meerdere cameras zelf installeren.
Aangezien we ze niet kunnen aanmelden zullen we...
we zouden meerdere cameras zelf installeren.
Aangezien we ze niet kunnen aanmelden zullen we verplicht zijn een firma te laten komen
om dit te doen en niet meer bij u kopen.

Reactie IPcam-shop.nl:

Beste klant, dank voor uw feedback, we vinden dit vervelend om te horen. We zien in ons systeem dat we contact hebben gehad via email en u binnen een uur antwoord gegeven met een mogelijke... Beste klant, dank voor uw feedback, we vinden dit vervelend om te horen. We zien in ons systeem dat we contact hebben gehad via email en u binnen een uur antwoord gegeven met een mogelijke oplossing. Daarna is er geen contact meer geweest voor zover wij kunnen achterhalen. U kunt uiteraard weer contact met ons opnemen via hulp via onze Helpdesk pagina.

Eenvoudig bestellen en snelle leveringen.

Perfect begeleid.
Snelle oplossing voor levering.
Zeer tevreden over de service.

Rene

Concurerende prijs en snel geleverd

Hein Willers

Bijzonder dat jullie enkele dagen wachten voor een review. Dit zegt veel over jullie bedrijf dat je vertrouwen, zo niet zeker weet dat het werk naar alle tevredenheid voor de klant is... Bijzonder dat jullie enkele dagen wachten voor een review. Dit zegt veel over jullie bedrijf dat je vertrouwen, zo niet zeker weet dat het werk naar alle tevredenheid voor de klant is uitgevoerd.
En daadwerkelijk dit hebben jullie ook gedaan. Voor ons was het de eerste koop en zeker niet de laatste.

Niks mis mee hoor

agriproject

Snelle levering. Materiaal werkt goed, eenvoudig te installeren! Plezierige communicatie met IPcam-Shop

L.Bovens

Prima bedrijf, komt alles stipt na.

Omdat er zoveel keuze is in de markt van IP camera's heb ik contact opgenomen wat voor mijn situatie de beste oplossing
zou zijn. Na een snelle (en vriendelijke )reactie met daarin een goed...
zou zijn. Na een snelle (en vriendelijke )reactie met daarin een goed advies heb ik mijn keuze gemaakt. Bestelling keurig ingepakt en binnen 2 dagen bezorgt. (besteldag was zondag) Ik ben dan ook zeer tevreden over mijn ervaringen en zou iedereen zeker aanraden om bij IPcam-shop.nl te bestellen.

Joan Vanspauwen

Super firma! In alles zeer correct.