Bleeker

Snelle reactie op de mail het versturen was wat een tegenvaller vrijdag vóór 23u57besteld dinsdag avond pas in huis terwijl ik het vóór zondag nodig had

Reactie IPcam-shop.nl:

Beste klant, dank voor uw feedbacl. Onze orders waar vermeld bij de producten worden 23.59 verstuurd en de volgende dag aangeboden in 99% van het jaar gaat dit ook goed. Echter door de drukte... Beste klant, dank voor uw feedbacl. Onze orders waar vermeld bij de producten worden 23.59 verstuurd en de volgende dag aangeboden in 99% van het jaar gaat dit ook goed. Echter door de drukte momenteel bij het Postnl netwerk kunnen zij de orders niet op tijd aanbieden. Excuses voor het ongemak.

Zeer klantvriendelijk, snel, voordelig en zeer goede kwaliteit!!

Math Jennekens

Goede en snelle levering, reageert snel op e-mails.

Geen idee, lijkt goed

PDG PROJECTS

Over de ganse lijn was alles super

G.P. de Neef

Alles in prima orde ontvangen, maar veel later dan op de website werd beloofd.
Op de website stond: zaterdag voor 21.00 besteld, zondag in huis. Dat was niet zo.

Reactie IPcam-shop.nl:

Beste klant, dank voor uw feedback. Helaas is het erg druk bij Postnl momenteel met alle paketten die zij versturen vandaar dat er vertraging was. Excuses voor het ongemak.

Piet

Telefonische hulp was goed.

Snelle levering, prima produkt

JMB

In de afgelopen jaren meerdere bestellingen geplaatst en bij vragen eigenlijk altijd direct antwoord. Nieuwe producten zijn snel toegevoegd en specificatie van producten zijn uitgebreid vermeld.