Vlotte service, duidelijke site en goede producten
Martijn Tuijp
Goede prijs kwaliteit. Kwaliteit is goed van de apparatuur. Zeer goed hulp zaam via chat. De website is zeer duidelijk op gesteld. Zoek programma ook. Zo dat het...Goede prijs kwaliteit. Kwaliteit is goed van de apparatuur. Zeer goed hulp zaam via chat. De website is zeer duidelijk op gesteld. Zoek programma ook. Zo dat het makkelijk is voor de juiste camera voor u terrein. Ik kan alleen maar zeggen alles bij elkaar gewoon 5 sterren waard.
Geel
Snel, vakkundig en goede service.
Frans
Nieuwe camera gekocht een...Keurig, supersnel geleverd, de camera beviel mij echter niet en deze terug gestuurd. Terug sturen en geld terug procedure was kwestie van een paar dagen.
Nieuwe camera gekocht een Reolink RLC 422 prima naar mijn zin. Client, browser, streamen alles deed het echter niet te koppelen aan Synoligy Surveillance Station. Kon de test connectie niet uitvoeren. Oorzaak bleek een intelligente switch die er tussen zat, omgepatch en het werkt perfect.
Rob
Feedback company...Goed bedrijf, professionele producten voor een goede prijs! Enig nadeel dat Mn nieuwe camera 2 dagen later afgeprijsd was maar kleinigheidje blijf je houden 😂
Feedback company vraagt aftersales en helpdesk te beoordelen, daar geen gebruik van gemaakt, after sales niet gesproken
Duidelijke website en goede ondersteuning via chat of email.
Jeroen
Snel geleverd. Zeer goede assistentie via webchat, en zo een goede keuze kunnen maken.
Rox Advies
Jammer dat enkele leveringen veel later komen dan beloofd. Laatste levering zelfs een week later, terwijl wel vooruit betaald wordt.
Wim
Goede service—helpen je goed. Bestellen en leveren gaat snel en goed
De levering was snel, zoals op de website beloofd.