Zwaenepoel

Een positieve ervaring met ipcam shop grote keuze snelle service .

Aanschaf beveiligings camara was een goede investering. Zeer snelle levering en de kwaliteit is super. heb nl model FI9928P aangeschaft.

Contact is goed, krijg snel degelijk antwoord bij een (telefonische) vraag.

Workprof

Zeer slechte aftersales, ....verkopen kunnen wij allemaal maar klachten behandelen is een vak appart.
De produkten zullken uiteraard in orde zijn maar de levering en het contact hierover is een farse.
Telefoontjes worden gewoon verbroken na ingave van de kiestoetsen,...na het opsturen van een contactformulier krijg je de mededeling:" we think you are a spammer".

Reactie IPcam-shop.nl:

Beste klant, wij vinden het vervelend dat uw pakket wat later dan verwacht zal worden aangeboden. Helaas was er vertraging in het depot van Postnl, hetgeen we u ook hebben aangegeven tijdens de... Beste klant, wij vinden het vervelend dat uw pakket wat later dan verwacht zal worden aangeboden. Helaas was er vertraging in het depot van Postnl, hetgeen we u ook hebben aangegeven tijdens de chatsessie. We hebben u ook voorgesteld om het pakket te weigeren indien u deze niet meer wilde ontvangen hierdoor. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team IPcam-shop

Fijne en overzichtelijke shop, ook na aankoop snelle reactie bij een vraag over het product.

GW

Super snel mijn bestelling binnen, top!

Ewald

Camera+ sd kaart besteld met gratis sticker sticker niet meegeleverd maar na mail als nog nagestuurd dus helemaal top service

Joseph

Opzoek naar een IP-Camera kwam ik al gouw op de IPcam-shop terecht. Een heldere side met alle product gegevens die je nodig hebt om op eigenhoudje een passende IP-Camera aan te schaffen

Benkers

Goed bedrijf als er problemen zijn wordt het goed uitgelegd.

Top. Snelle levering