RvE

Vlotte Levering tegen gunstige prijs. Het betreft een foscam ip-cam en deze hebben een nare eigenschap (specifieke plugin) dat het wat lastiger is om dat ding te configureren via linux. (eigenlijk... Vlotte Levering tegen gunstige prijs. Het betreft een foscam ip-cam en deze hebben een nare eigenschap (specifieke plugin) dat het wat lastiger is om dat ding te configureren via linux. (eigenlijk niet) Dát had, vind ik, even vermeld kunnen worden in de omschrijving.

Ik heb zeer goede ervaring met ze mogen hebben, met name in de ondersteuning bij het installeren. Zeer professioneel en proactief en je zou wensen dat je overal zo zou worden geholpen.

Op advies van collega's heb ik hier mijn outdoor camera's (Foscam) besteld. Ik had helaas geen enkele ervaring met ip camera's. Na een lang traject van planning, monteren en testen, had ik intussen... Op advies van collega's heb ik hier mijn outdoor camera's (Foscam) besteld. Ik had helaas geen enkele ervaring met ip camera's. Na een lang traject van planning, monteren en testen, had ik intussen al een tweede camera bijgekocht. Deze functioneerde niet als de eerste. Na reparatie traden er nog steeds problemen op. IPcam-shop heeft de camera tenslotte omgeruild voor een nieuw exemplaar. Systeem werkt nu na behoren. Dus na lange tijd, probleem naar tevredenheid opgelost.

Ramon

Geen enkel problemen ondervonden met dit bedrijf.
Sta op het punt nog 2 tot 3 camera's te bestellen ben hier nog niet helemaal overuit.

John

Zeer tevreden. Toestel werd tijdig geleverd volgens de afspraak. Zeer handig toestel en gemakkelijk te configureren..
Prima kwaliteit.

Design + Build vof

Het was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf, die ik voorheen niet kende.
Het aanbod is groot, zo kan ik alles in 1 bestelling bundelen.

Ferat

Gisteren besteld vandaag ontvangen in België.

Joris

Aankoop van aantal dahua camera's, wel eerste aankoop was duur in vergelijking met andere sites, nu lijkt de prijs in lijn te zijn met ander aanbieders online.

frank

Snelle levering en goede website zeer overzichtelijk en een support pagina voor het product wat is gekocht.

H Pompe

Prettig om hier online te winkelen. Genoeg keuze, veel informatie. En de service is top. Een verkeerd bestelde camera werd zonder problemen teruggenomen en binnen 2 dagen stond het bedrag weer op de... Prettig om hier online te winkelen. Genoeg keuze, veel informatie. En de service is top. Een verkeerd bestelde camera werd zonder problemen teruggenomen en binnen 2 dagen stond het bedrag weer op de rekening.