Snelle levering. besteld, volgende dag ontvangen.

Pascal

Goede en snelle levering

N. van Duinen

Duidelijke overzichtelijke site, goede bereikbaarheid en vriendelijk en geduldig personeel.
Helaas moest ik de camera retourneren maar ook dit proces prima afgeregeld.
Snelle levering...
Helaas moest ik de camera retourneren maar ook dit proces prima afgeregeld.
Snelle levering maar ook snelle terugbetaling.

Het ging heel snel avonds om 9 uur besteld en andere dag bezorgd

nico rolvers

KOOP UW CAMERA BIJ EEN ANDER BEDRIJF.Paul constateert met teamviewer dat hij een verkeerde camera heeft geadviseerd. Mocht camera terugsturen en koos samen met hem andere uit. Na terugsturen mailt... KOOP UW CAMERA BIJ EEN ANDER BEDRIJF.Paul constateert met teamviewer dat hij een verkeerde camera heeft geadviseerd. Mocht camera terugsturen en koos samen met hem andere uit. Na terugsturen mailt collega Ivan dat gemonteerde camera's niet teruggenomen worden. Ik vroeg met Paul te spreken; deze zei tegen collega's dat ik loog over de toezegging. Ik bel op en word op onvriendelijke, botte manier te woord gestaan door Lennard, krijg Paul niet te spreken en krijg de verkeerd geadviseerde camera teruggestuurd.

Reactie IPcam-shop.nl:

Beste klant, we vinden het vervelend dat u e.e.a. op deze manier ervaren heeft. Volgens onze communicatie was er geen verkeerde camera geadviseerd. Echter een camera welke is opgehangen geweest... Beste klant, we vinden het vervelend dat u e.e.a. op deze manier ervaren heeft. Volgens onze communicatie was er geen verkeerde camera geadviseerd. Echter een camera welke is opgehangen geweest buiten en ook montagesporen/beschadigingen heeft kunnen wij helaas niet meer terugnemen zoals ook vermeld staat op onze website.

Sven Bogaert

Zeer slecht ervaring. Ontvangen product was al eens gebruikt, uitleg klopte niet, antwoorden eerst niet en nadien zeer beperkt en foutief. Eén grote frustratie - wegblijven hier.

Reactie IPcam-shop.nl:

Beste klant, vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Wij hebben u volgens onze informatie van de juiste hulp voorzien. Ook in het weekend en op zondagavond is er nog contact geweest. Indien u niet... Beste klant, vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Wij hebben u volgens onze informatie van de juiste hulp voorzien. Ook in het weekend en op zondagavond is er nog contact geweest. Indien u niet tevreden bent over het product kunt u deze uiteraard retourneren. Neem aub contact op via onze klantenservice en we helpen u graag verder.

Duidelijke website en Snelle levering,

Goede service en after sales.