Service goed jammer van de no replay mailtjes Beschrijving van de camera slecht bedoel daarmee de instellingen e.d. Hebben meer camera's last van
Roel
Mijn order loopt nog maar ben tot nu erg tevreden over de bestelling en afwikkeling hiervan.
Al 3x eerder hier camera's besteld. Uitstekende pre-sales. Nog geen support nodig gehad. Wel gezioen dat er tegenwoordig heel veel support info per camera op de site staat.
Goed spul
Hans
Snelle levering en goede service. Jammer dat ik de poe camera niet goed in mijn netwerk kon integreren maar dat was mijn foute inschatting. Kon alles zonder problemen rtourneren
Goede service, Ik wist niet welke voeding ik moest bestellen. Via chat uitgelegd welke camera en de juiste voeding met bestelnummer werd aangereikt. Snelle levering en de goede voeding.
Uitstekend. Snelle levering. Prima prijzen. Zeer uitgebreid assortiment. En vooral duidelijk informatie bij de producten, waardoor je een goede keuze kunt maken.
Danny
Zeer nette service. En goede levering
selis bvba
Hele snelle en correcte service!
Ron Gorski
Super snelle levering staan je graag te woord en.helpen je vakkundig met je problemen goede kwaliteit en vakkundig