Vanwege het feit dat ik nu eens een goede IP camera wilde aanschaffen met eventueel goede ondersteuning en service ben ik na advies van anderen bij Ipcam -shop beland. Ik heb even...Vanwege het feit dat ik nu eens een goede IP camera wilde aanschaffen met eventueel goede ondersteuning en service ben ik na advies van anderen bij Ipcam -shop beland. Ik heb even ondersteuning nodig gehad en inderdaad prompt geholpen, met als resultaat een zeer stabiel werkend systeem. Ook de levering en betalingsgemak zijn positief te noemen. Erg tevreden gebruiker dus.
A. Verhoef
Na een camera gekocht te hebben die niet aan mijn wensen voldeed kreeg ik netjes mijn geld terug en een advies welke camera wel aan mijn eisen zou voldoen. Inmiddels een andere camera ontvangen en...Na een camera gekocht te hebben die niet aan mijn wensen voldeed kreeg ik netjes mijn geld terug en een advies welke camera wel aan mijn eisen zou voldoen. Inmiddels een andere camera ontvangen en nu al erg tevreden. Fijn bedrijf.
Vlotte bestelling, snelle levering.
Alain Geerts
Prima snelle levering & perfecte reacties op de @mails !
Goed advies op basis van mijn specs, snelle levering en snelle, adequate support achteraf
Robert Terpstra
Gebeld met een vraag en snel en goed beantwoord. Bestelling volgende dag in huis en prima verpakt.