Leon

Precies geleverd zoals bij de bestelling is aangegeven. Prima service.

Correcte & snelle levering

WNM

Omdat ik niet zeker was of de camera te gebruiken was voor mijn beoogde doel, heb ik een live-chat gehad met een medewerker en die heeft mij goed geholpen en was zeer kundig bij het beantwoorden van... Omdat ik niet zeker was of de camera te gebruiken was voor mijn beoogde doel, heb ik een live-chat gehad met een medewerker en die heeft mij goed geholpen en was zeer kundig bij het beantwoorden van mijn vragen

Snelle service, hele vriendelijke medewerkers en netjes de volgende dag in huis

Sensite Solutions

Prima feedback en bereikbaarheid

Jeroen

Uitbreiding assortiment en zeer snelle levering.

KZY ELECTRICS

Helpdesk en informatie is super!

Na een tijdje zoeken heb ik een Dahua Lechange IPC-A46GP Ranger Pro bij IPcam-shop.nl besteld.
Website is overzichtelijk en netjes.
Afhandeling van bestelling is precies zoals het...
Website is overzichtelijk en netjes.
Afhandeling van bestelling is precies zoals het hoort.
Duidelijke communicatie over e-mail en aflevering op de dag zoals aangegeven tijdens de bestel procedure.

MarcoWijn

Bij dit bedrijf de Dahua cam Lechange IPC-A46GP Ranger Pro - 4MP - Pan/Tilt - WiFi Camera - Airfly Draadloos Alarm gekocht!
Prima camera zoals vermeld op de site. Installatie ging eenvoudig...
Prima camera zoals vermeld op de site. Installatie ging eenvoudig echter de instellingen op de NAS ging iets lastiger! Gelukkig heeft IPcam een prima service en heeft mij keurig hiermee geholpen!

Goede en snelle support!