Elbert

Normaal altijd goede ervaringen gehad

Reactie IPcam-shop.nl:

Dank voor uw feedback, we zien in onze communicatie dat er iets is misgegaan met de zending via Postnl en deze bij ons retour is gekomen en weer naar u opgestuurd. Indien u ons kunt mailen via onze... Dank voor uw feedback, we zien in onze communicatie dat er iets is misgegaan met de zending via Postnl en deze bij ons retour is gekomen en weer naar u opgestuurd. Indien u ons kunt mailen via onze contactpagina welke ervaring er niet goed was dan horen we dit uiteraard graag. Alvast dank.

Meer dan prima!

Verheijen

Snelle levering en goede productbeschrijving.

Last

Slechte ervaring met ondersteuning van de installatie

Reactie IPcam-shop.nl:

Beste, allereerstdank voor je feedback. We hebben even gezocht naar je gegevens via email en ordernummer maar konden geen support verzoek zo snel vinden via email of onze Helpdesk. Je kunt ons... Beste, allereerstdank voor je feedback. We hebben even gezocht naar je gegevens via email en ordernummer maar konden geen support verzoek zo snel vinden via email of onze Helpdesk. Je kunt ons bereiken via email (antwoord binnen een uur). telefoon, chat of via een Helpdesk verzoek.

Ik heb een IP camera besteld voor het eerst via een online shop, mijn eerste ervaring is dus zeer positief.

Fotografie Blezer

Goede service, snelle en goede levering

Vlotte afhandeling

Correcte en snelle levering

Vandenbroucke

Heel heel slecht, ik wacht nog steeds op mijn camera !!!

Buul

Slecht, meerdere keren al gebruikte camera’s ontvangen die al geregistreerd waren en dus niet te gebruiken