Ik heb goede ervaringen met IPcam-shop. Snelle levering, en wat belangrijk is ze geven een perfecte service, en denken mee als je problemen hebt. Snelle levering, en een goed product voor de prijs.
4D-FILMVISIONS
Uitgebreidste assortiment!
't Stationneke Baquettes& Coffee
Heb vorig jaar een cameraset aangeschaft voor in mijn zaak , dit werkt perfect , heb onlangs nog een camera bijgekocht , en aangesloten op het systeem .
ABOS
Marc
Prima ervaring, advies via de chatfunctie en snelle levering.
Andre
Ruime keuze op de webshop met een goede prijs. En snel geleverd is altijd prettig.
Arno Cobussen
Op een overzichtelijke manier worden de gewenste producten gepresenteerd. scherpe prijzen. breed assortiment. vriendelijke klantenservice bij vorige aankopen. mede daardoor opnieuw via IP-Cam shop...Op een overzichtelijke manier worden de gewenste producten gepresenteerd. scherpe prijzen. breed assortiment. vriendelijke klantenservice bij vorige aankopen. mede daardoor opnieuw via IP-Cam shop aankoop gedaan
Maarten
Deskundig advies en snelle leveringen, meerdere bestellingen al gedaan en altijd goed gegaan!