J.v.d. Beitel

Keurig verpakt.

THEO

Goed,
product is geleverd zoals afgesproken.

Greet Dillen-Geudens

Alles naar wens...snelle en correcte levering van bestelde artikel

Patrick

Snelle en goede levering

J M van Kooten

Goede service en snel.

T. Perriens

Goed en rustig uitleg gekregen .
Levering was correct en snel.

Ton Leenders

Ik had een Dahua camera besteld. Snel geleverd en een goede camera. Ik kreeg hem echter niet op mijn Synology NAS aangesloten. Na een paar mailtjes met de helpdesk waarmee ik het uiteindelijk niet... Ik had een Dahua camera besteld. Snel geleverd en een goede camera. Ik kreeg hem echter niet op mijn Synology NAS aangesloten. Na een paar mailtjes met de helpdesk waarmee ik het uiteindelijk niet zelf voor elkaar kreeg, een Teamviewer sessie met de helpdesk opgezet, zodat ze me konden helpen. Na een klein half uurtje hadden ze het voor elkaar. Erg goede service.

Corné

Had twee buitencamaera's nodig. Had in eerste instantie een bepaald merk gekozen. Werd door de help chat er opgewezen dat er ook nog alternatieven waren. Daar naar gekeken en die voldeden ook aan... Had twee buitencamaera's nodig. Had in eerste instantie een bepaald merk gekozen. Werd door de help chat er opgewezen dat er ook nog alternatieven waren. Daar naar gekeken en die voldeden ook aan mijn eisen en waren ook nog eens goedkoper. Op de site werd aangegeven dat ze geschikt waren voor mijn NAS. Camera's werden doe volgende dag al geleverd. IK kreeg ze echter niet optimaal aangesloten op mijn NAS. Via mail contact gezocht met de helpdesk. Kreeg een bericht terug dat het en bekend probleem was en ook hoe ik het moest oplossen. Uiteindelijk lukte dat niet. Werd vervolgens snel telefonisch en via teamviewer geholpen. Ik moet zeggen dat ik nog niet zo'n goede support ergens heb meegemaakt.

Eelko

Prima producten en snelle levering.

MSM

Prima bedrijf, levert goed en snel.