J.G Picauly

Goede kwaliteit, scherpe beelden, ook 's nachts

Paul

Naar alle tevredenheid een nieuwe camera gekocht, goede ondersteuning, ik weet ook niet alles en ze weten gelukkig wat ze verkopen.

Tjibbe

Erg goede webwinkel! Fijne website en goede klantenservice.

Damian De Graaf

Erg goed geholpen bij de aanschaf van een Dahua camera set. De levering was erg snel en prijs netjes. Ik had wat vragen bij installatie en deze zijn snel en inhoudelijk beantwoord. Alles werkt nu... Erg goed geholpen bij de aanschaf van een Dahua camera set. De levering was erg snel en prijs netjes. Ik had wat vragen bij installatie en deze zijn snel en inhoudelijk beantwoord. Alles werkt nu zoals ik wilde!

S.c.s.

Vroeger een top bedrijf, nu is de ondersteuning na aankoop waardeloos! Je kunt wel bellen voor verkoopadvies. Als je vervolgens bestelt en het werkt niet houdt het op. Je kunt geen helpdesk meer... Vroeger een top bedrijf, nu is de ondersteuning na aankoop waardeloos! Je kunt wel bellen voor verkoopadvies. Als je vervolgens bestelt en het werkt niet houdt het op. Je kunt geen helpdesk meer bellen maar moet een ticket invullen waar je vervolgens heen en weer blijft mailen en stomme vragen bentwoordt. 1 telefoontje zou 10x sneller en effectiever zijn geweest. Dit was mijn laatste aankoop bij dit bedrijf!

Reactie IPcam-shop.nl:

Beste klant: dank voor uw feedback. We helpen klanten via Teamviewer op afstand, dat is via de telefoon niet mogelijk vandaar dat we wat basisinformatie nodig hebben om u te kunnen helpen. Daarnaast... Beste klant: dank voor uw feedback. We helpen klanten via Teamviewer op afstand, dat is via de telefoon niet mogelijk vandaar dat we wat basisinformatie nodig hebben om u te kunnen helpen. Daarnaast helpen we klanten die support wensen op volgorde van binnenkomst en soms kan dit vanwege drukte niet altijd direct na het hulp verzoek.

Uitvaartcentrum Moskowa, Arnhem

Top dienstverlening, telefonische ondersteuning gecombineerd met teamviewer.

Leonard

Staan altijd klaar voor je met support!

Ton van der Sanden

Kort en bondig is IP cam shop een klantvriendelijke cam shop met gedegen beantwoording van vragen en snelle levering. Ik had een camera besteld en ik heb hem maar kortstondig vanuit de hand getest... Kort en bondig is IP cam shop een klantvriendelijke cam shop met gedegen beantwoording van vragen en snelle levering. Ik had een camera besteld en ik heb hem maar kortstondig vanuit de hand getest hij was helaas niet geschikt voor mijn toepassing.
Ik zat te dicht op de voordeur waardoor de oprit buiten beeld bleef.
Gelukkig biedt IP cam shop de mogelijkheid om onbeschadigde artikelen weer binnen 14 dagen terug te sturen.
Het geld was binnen een paar dagen weer terug gestort.
Dus op zoek naar een andere ophang positie en waarschijnlijk een PTZ camera uiteraard van deze leverancier.

Erik G

1 Camera hangt in Portugal, ook daar binnen 10 minuten beeld zelfs op een vreemde router. Ik heb 2 Dahua wifi camera's gekocht, binnen 10 minuten beeld, plug & play is echt plug&play.
Voor nu een zeer goede koop.

Unimate International Beheer B.V.

Eenmanszaak in technische dienstverlening