Synology Camera License, 1 camera - Automatisch 24/7 direct per E-mail verzonden CameraLic1-email 1 € 53,90 gekocht.
Fifo Color
Gehele procedure bestellen/leveren; prima verlopen
Stalpaert Johan
Correcte, vlotte en snelle service.
Koeriersbedrijf Snelle Jelle
Perfecte service, zeer snelle levering
Hans Smulders
Een bedrijf met een super service en hele nette prijzen.
Mijn IP camera ging onlangs kapot, waarbij ik zeker niet had verwacht dat de fabrikant Foscam mij zou helpen (bricked camera)....Een bedrijf met een super service en hele nette prijzen.
Mijn IP camera ging onlangs kapot, waarbij ik zeker niet had verwacht dat de fabrikant Foscam mij zou helpen (bricked camera). Ik heb hierover de IPcam-shop gecontacteerd, waarbij zij mij adviseerde de camera te retourneren. Er werd binnen 1 dag een nieuwe camera verzonden. Super!!! :-) Waren alle webwinkels maar zo qua service. Mijn volgende camera gaat zeker weer besteld worden bij deze firma.
Kleine tip voor Foscam zelf. Bouw a.u.b. pre en post condities in de software. Je kunt met een verkeerde firmware-update heel je camera binnen 5 seconden vernaggelen. Met andere woorden. Indien je per ongeluk de verkeerde firmware wil installeren, breek dan de installatie af. Je kunt ook geen oudere Windows update over een nieuwere installeren... Dit is niet zo moeilijk. Ook zie ook enorm veel reacties over de dikke kabel bundels bij camera's, waardoor je een buitensporig groot gat in de muur moet boren. Dit moet ook heel makkelijk op te lossen zijn met een daarbij te leveren koppelstuk. Ik heb namelijk niet alle kabels nodig.