Goed en behulpzame reviews!

Autobedrijf de Jong

Prima, we hebben nu ongeveer 10 camera's gekocht, altijd correct afgehandeld

Intersound

Altijd de laagste prijs

Kerens

Top levering en producten

Frederik Peeters

Zeer correcte afhandeling, zeker aan te raden.

Voor aankoop gebeld en advies gekregen welke artikelen te bestellen. Helaas na aankoop niet bereid mij als klant op weg te helpen. Totaal anders dan eerder gecommuniceerd en aangegeven.

Reactie IPcam-shop.nl:

Beste klant, dank voor uw bericht. We helpen klanten indien nodig binnen 30 dagen na aankoop met installatie problemen via Teamviewer op afstand. Deze order is van half december. Uiteraard zijn we... Beste klant, dank voor uw bericht. We helpen klanten indien nodig binnen 30 dagen na aankoop met installatie problemen via Teamviewer op afstand. Deze order is van half december. Uiteraard zijn we alsnog bereid om te kijken naar het probleem echter de recorder en camera's zijn niet of niet juist aangesloten op het netwerk en u had er ook geen contact mee via uw PC. Helaas kunnen wij dan ook niet op afstand meekijken via Teamviewer op uw PC om e.e.a. na te gaan. Helaas is bij de recorder en camera's van uw keuze wel enige basis kennis vereist om de producten aan te sluiten op uw netwerk. We raden dan ook aan om hier een installateur bij te betrekken om uw producten aan te sluiten.

Verstrate

Goede snelle service en mooie aanbiedingen

frank

Snel geleverd voor een prima prijs