Heel goed en als het niet goed gaat luisteren ze naar uw
PM-Services
Weinig over te zeggen. Heb een recorder voor videobeveiliging gekocht zonder harde schijf. Heb me mislezen, dacht bijgevolg dat er wél 1 bij zat. Maar ik zal dan 1 kopen met de aangeboden korting
Dingjan
Top ,site zeer gericht
Simon Warries
Goedverpakt en snel geleverd door IPCAM. De camera is met de app. gemakkelijk en snel in gebruik te nemen. Autotracking werkt priman. Scherpe duidelijke beelden. Ook in donker. Toegevoegd...Goedverpakt en snel geleverd door IPCAM. De camera is met de app. gemakkelijk en snel in gebruik te nemen. Autotracking werkt priman. Scherpe duidelijke beelden. Ook in donker. Toegevoegd aan Homeassistant en dan heb je 41 entities ter beschikking. Wel eerst "Access Configuration" in Ezviz Stuidio op disable zetten anders lukt het toevoegen in Homeassistant niet. Het is mij (nog) niet gelukt hem toe te voegen aan Blue Iris, dus als iemand hier een oplossing voor heeft dan hoor ik dat graag. Voorlopig ben ik dus tevreden met deze aankoop.
Snelle levering! Gemakkelijk bestellen. Goed product.
John87
Ip-Cam reageert vlot en goed op vragen. De levering is snel en probleemloos. Gewoon binnen een paar dagen antwoord via de mail. Toen het product niet voldeed was retour sturen geen probleem.
D.B.
Prima bedrijf, alles netjes geleverd met duidelijk installatieadvies.