Actualiteit van de website
Kwaliteit van de reviews

Jan Oldenhof

Het is fijn om zo goed geïnformeerd te worden over Apple nieuwtjes. Spaart veel tijd. Overzichtelijk.

Wat kan iPhoned.nl nog verbeteren aan haar website?

Kan het nog beter?.......

Zo ga je om met IPhone

Zou niet weten

Richo Kaczmarek

Top

Danny Vergauwe

IPhoned.NL heeft lak aan al te technische praat waar alleen techneuten, programmeurs en ontwikkelaars hun gading in vinden. Neen, iPhoned mikt op de pseudo-weet-er-iets-vanaffer (Belgisch taaltje)... IPhoned.NL heeft lak aan al te technische praat waar alleen techneuten, programmeurs en ontwikkelaars hun gading in vinden. Neen, iPhoned mikt op de pseudo-weet-er-iets-vanaffer (Belgisch taaltje) die er zijn plezier om elke dag zijn leuke weetjes tot zich te nemen... Persoonlijk dan, ik vroeg mij onlangs af hoe je dat nieuwe 'scherm' krijgt als je hard(er) op de App-store 'toets' drukt. Contact opgenomen met Lars van iPhoned en ik wist het meteen!!! PRACHTIG hoe deze mensen ook hun tijd steken in een vraag van een 53-jarige Belg!!! Ik denk dat geen enkele andere site zich daarvoor de moeite zou nemen om mij een persoonlijke vriendelijke email te sturen. Misschien val ik in herhaling maar PROFICIAT!!!!!

Wat kan iPhoned.nl nog verbeteren aan haar website?

Het is een overzichtelijke site die de kwaliteit van het gebrachte nieuws en informatie voorop stelt en niet een "fancy" lettertype's rondstrooit of een opmaak als een mode-magazine.
NEVER...
NEVER CHANGE A WINNING SITE... AND TEAM!!! Doe zo verder Lars en collega's!!! 9/10

E beste site voor Apple informatie

Wat kan iPhoned.nl nog verbeteren aan haar website?

De presentatie van iPhoned wordt alleen weergegeven in de lengte richting op mijn I Pad. Ik gebruik mijn I Pad echter met toetsenbord en dat is lastig lezen. Het beeld kantelt niet.

Asomiddin

Koop Iphone!

Iphone is de beste!!!!!

E beste site voor Apple informatie

Gerard Konijn

Is niet te krijgen op de MacbookPro

LEERZAME INFORMATIE

LEERZAAM