Presentatie van uw woning
Flexibiliteit
Vakinhoudelijke kennis
Reactietijd email

Familie Wierda

Toen wij contact opnamen met IQ Makelaars in Almelo over de verkoop van onze recreatiewoning was het eerste gesprek spontaan en positief. Heel snel was er een afspraak. Er werd op korte termijn een... Toen wij contact opnamen met IQ Makelaars in Almelo over de verkoop van onze recreatiewoning was het eerste gesprek spontaan en positief. Heel snel was er een afspraak. Er werd op korte termijn een open huis geregeld. Door het actieve beleid werd ons huis supersnel verkocht.

Bij het eerste bezoek van de makelaar werden er duidelijke afspraken gemaakt, die ook werden nagekomen.
Als we een vraag hadden werd er onmiddellijk gereageerd. Ook snelle tussentijdse rapportages over de bezichtigingen.
Adequate snelle afhandeling bij de verkoop.
Echt een mooie fotoreportage!

Zijn er één of meerdere medewerkers die u specifiek wilt benoemen?

Makelaar Ronald Krikken verdient een pluim!

Prima.

Onderbouwing waardebepaling

Een goed overleg en tevreden met de waardebepaling.

D. Van der Veen

Alle verwachtingen waargemaakt bij het aankopen van onze nieuwe woning in Hengelo, ondanks nog vrijwel onbekende naam voor ons in de markt.

Sander de Haas

Familie Aalmoes

Mede door Annemarie hebben wij ons nieuwe thuis gevonden! Snelle handelingen, reacties, een goede service en zeer flexibel.
Veel kennis van het vak, wat je toch wel nodig bent in de...
Veel kennis van het vak, wat je toch wel nodig bent in de huizenmarkt, wanneer je niet tot weinig verstand van hebt.

Snelle reactie, flexibel en vakkennis

Annemarie Peters

Sjoerd Kuperus

Mijn woning naar alle tevredenheid verkocht, we zijn er van overtuigd dat we de maximale opbrengst hebben gekregen,

Snel en goed.

Thomas Voskamp

Prima, mooie blauwe wolken

Goed.

Liselotte

Wij hebben een goede ervaring. iQ Makelaars is een aanrader. Goed verhaal, duidelijke strategie en top service! Zeer tevreden.

Duidelijk verhaal, goede marketing en

Ronald en Norbert!

Zichtbaarheid van uw woning

Top foto's, goede presentatie op Funda en ook een goed gebruik van sociale media!

Onderbouwing waardebepaling

Goede onderbouwing met verkochte woningen en beschikbare woningen waar we mee concurreren. Duidelijk verhaal en goede verkoopstrategie.

N. De Jong

Uitstekende ervaring met IQ makelaars. De lijnen zijn kort, en er wordt snel gehandeld door zowel de makelaar als het kantoor. De woning is snel verkocht en dit komt doordat geen enkele mogelijkheid... Uitstekende ervaring met IQ makelaars. De lijnen zijn kort, en er wordt snel gehandeld door zowel de makelaar als het kantoor. De woning is snel verkocht en dit komt doordat geen enkele mogelijkheid onbenut wordt gelaten om de woning bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Funda en andere websites, open huis en kijkdagen hebben ervoor gezorgd dat de woning boven verwachting snel verkocht is. Wij zijn zeer tevreden over IQ makelaars!

Marketing en kennis van de actuele markt

Lana Schrier en Norbert Wegter

perfect

Klopte zoals voorspeld

Zeer professioneel en betrouwbaar. Komt afspraken na en zet zich uitstekend in om aan de wensen van de verkoper te voldoen! Zowel makelaar als ondersteuning zijn goed bereikbaar, contact is... Zeer professioneel en betrouwbaar. Komt afspraken na en zet zich uitstekend in om aan de wensen van de verkoper te voldoen! Zowel makelaar als ondersteuning zijn goed bereikbaar, contact is persoonlijk en hartelijk.

Neen.

Neen.

Goed!

Perfect!

M. Kuiper

Het contact verliep uitstekend. We hebben snel een afspraak kunnen maken en zijn goed voorgelicht. Een keer is de prijs bijgesteld, omdat er wel kijkers maar vrjwel geen kopers kwamen. Na deze... Het contact verliep uitstekend. We hebben snel een afspraak kunnen maken en zijn goed voorgelicht. Een keer is de prijs bijgesteld, omdat er wel kijkers maar vrjwel geen kopers kwamen. Na deze bijstelling is het huis snel verkocht. Conclusie we zijn erg tevreden over iQ Makelaars.

Geen.

GEen.

GOed

Toon

Ronald Krikken heeft een top resultaat behaald. Boven verwachting. Heeft veel kennis van de lokale markt. Zeer kundig

Behoorlijk actief!

Ronald Krikken

Heel goed.

Perfect!

John Pezij

Vanaf het eerste contact voelde het goed. Duidelijke en vriendelijke uitleg over wat er allemaal gbeuren moest. Tijdens het verkoopproces constant op de hoogte gehouden van alle relevante zaken. Als... Vanaf het eerste contact voelde het goed. Duidelijke en vriendelijke uitleg over wat er allemaal gbeuren moest. Tijdens het verkoopproces constant op de hoogte gehouden van alle relevante zaken. Als wij ooit nog een makelaar nodig hebben zullen we zeker weer voor iQ Makelaars kiezen.

Nee.

Jeroen