Ironw@re

Goede website en snelle levering

Z

Harm

Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Service is supergoed. Ik had zelf een (achteraf) niet passende combinatie van producten besteld. Ironw@re was desondanks graag bereid om met mij mee te... Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen. Service is supergoed. Ik had zelf een (achteraf) niet passende combinatie van producten besteld. Ironw@re was desondanks graag bereid om met mij mee te denken voor een oplossing. Die was snel gevonden en direct geregeld. Dank!

Service en klantvriendelijkheid zijn heel goed.

Bestelling snel en goed geleverd.
Bestelling snel en goed geleverd.
2 bestellingen geplaatst , 2x moeten bellen voor een factuur deze is mij niet per mail toe gezonden , na het bestellen van de produckten. Na contact met de klanten service ,netjes de facturen via de mail mogen ontvangen.

John

Alles goed verlopen. 'Geen op- of aanmerkingen. Hoe het product zich verhoudt, dat is nog een kwestie van de komende maanden c.q. jaren.

Vlot alles afgehandeld.

Ik wist absoluut niet wat ik precies moest bestellen voor schuifdeursysteem. Omdat ik leek ben op dat gebied. Ik heb gebeld en werd terug gebeld door deskundige, die heeft me perfect geholpen!

Servicegerichtheid van medewerkers heel goed

Timmer en Onderhoudsbedrijf A.Ruytenbeek

Prima service . Werd snel teug gebeld met informatie over mijnvraag

Snelle reactie omtrent mijn vraag

Zeer. Goed

Goed kennis. Van het product

Snel, professioneel, kwaliteitsproducten.

Goede prijs kwaliteit verhouding

John Vos

Super geholpen door 'Debby'. Ik had de verkeerde beugels besteld voor een schuifdeurrail. Kon ze direct omruilen. En de creditnota werd geregeld.

Goede support van de telefonische verkoop.

Snelle levering, goede communicatie, goed product. Veel verschillende productvariaties te koop.

Producten zijn goed en snel geleverd. Kwaliteit lijkt op het eerste gezicht oke.